Zoete verleiding (trifle)
4 stuks
Gemiddeld
Fris, romige trifle met bitterkoekjes, roompudding, aardbeiensaus, aardbeien en een lekkere toef slagroom.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de trifle
8
bitterkoekjes
4 el
Amaretto
250 ml
slagroom
400 ml
melk
100 g
aardbeiensaus
aardbeien (klein bakje)
1 el
suiker
Bereiding:
40 min
1
Zo maak je de zoete verleiding trifle
Verdeel de bitterkoekjes over 4 glazen of schaaltjes. Besprenkel ze met Amaretto.
2
Bereid de Kookpudding volgens de bereidingswijze op de verpakking, vervang daarbij de melk door 400 ml melk en 125 ml slagroom.
3
Laat de pudding iets afkoelen en roer deze af en toe even door, het moet dik vloeibaar zijn. Verdeel de warme pudding over de schaaltjes. Spuit op de pudding een laagje aardbeiensaus. Laat de trifle 15 minuten buiten de koelkast afkoelen. Zet de trifle daarna minstens 2 uur in de koelkast.
4
Maak de aardbeien schoon, snijd ze in vieren en verdeel ze over de glazen. Klop de resterende (125 ml) slagroom met 1 el suiker luchtig. Garneer de trifle vlak voor het serveren met slagroom en Dr. Oetker Suikerhartjes.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media