Flag

Zoete verleiding (trifle)

4 stuks
Gemiddeld
40
Fris, romige trifle met bitterkoekjes, roompudding, aardbeiensaus, aardbeien en een lekkere toef slagroom.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de trifle
1 pakDr. Oetker Kookpudding Room
8bitterkoekjes
4 elAmaretto
250 mlslagroom
400 mlmelk
100 gaardbeiensaus
aardbeien (klein bakje)
Dr. Oetker Suikerhartjes
1 elsuiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Kookpudding Room
Picture - Dr. Oetker Suikerhartjes
1

Zo maak je de zoete verleiding trifle

Verdeel de bitterkoekjes over 4 glazen of schaaltjes. Besprenkel ze met Amaretto.

2

Bereid de Kookpudding volgens de bereidingswijze op de verpakking, vervang daarbij de melk door 400 ml melk en 125 ml slagroom.

3

Laat de pudding iets afkoelen en roer deze af en toe even door, het moet dik vloeibaar zijn. Verdeel de warme pudding over de schaaltjes. Spuit op de pudding een laagje aardbeiensaus. Laat de trifle 15 minuten buiten de koelkast afkoelen. Zet de trifle daarna minstens 2 uur in de koelkast.

4

Maak de aardbeien schoon, snijd ze in vieren en verdeel ze over de glazen. Klop de resterende (125 ml) slagroom met 1 el suiker luchtig. Garneer de trifle vlak voor het serveren met slagroom en Dr. Oetker Suikerhartjes.