Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Stracciatella Roomtaart

Gemakkelijk om te maken en ook nog eens heel erg lekker: deze romige Stracciatella taart met pure stukjes chocolade

10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Stracciatella Roomtaart

:

Springvorm Ø24 cm

Voor de stracciatella taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Naturel
500 ml slagroom
350 ml blanke vla
300 ml water
200 g pure chocolade hagelslag (of vlokken)
50 g boter

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de stracciatella roomtaart

Bereid de bodem van de taart zoals vermeld op de verpakking.

2

Bereid het taartmengsel volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 300 ml water, 500 ml ongeklopte slagroom en vervang de kwark door 350 g blanke vla.

3

Roer na minimaal 2 minuten kloppen de chocoladehagelslag of -vlokken door het mengsel voor het stracciatella effect.

4

Verdeel de het stracciatella roomtaart mengsel over de bodem en plaats de roomtaart minimaal 3 uur in de koelkast.

Opstijftijd: 180 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Stracciatella Roomtaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 13063 kJ
3120 kcal
394 kJ
94 kcal
Vet 75.20 g 2.27 g
Koolhydraten 540.49 g 16.30 g
Eiwit 67.80 g 2.04 g