Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Stracciatella Roomtaart

Gemakkelijk om te maken en ook nog eens heel erg lekker: deze romige Stracciatella taart met pure stukjes chocolade

10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Stracciatella Roomtaart

:

Springvorm 24 cm

Voor de stracciatella taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Naturel
500 ml slagroom
350 ml blanke vla
300 ml water
200 g pure chocolade hagelslag (of vlokken)
50 g boter

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de stracciatella roomtaart

Bereid de bodem van de taart zoals vermeld op de verpakking.

2

Bereid het taartmengsel volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 300 ml water, 500 ml ongeklopte slagroom en vervang de kwark door 350 g blanke vla.

3

Roer na minimaal 2 minuten kloppen de chocoladehagelslag of -vlokken door het mengsel voor het stracciatella effect.

4

Verdeel de het stracciatella roomtaart mengsel over de bodem en plaats de roomtaart minimaal 3 uur in de koelkast.

Opstijftijd: 180 Minuten

Voedingswaarden Voor het recept Stracciatella Roomtaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 13063kJ
3120kcal
394kJ
94kcal
Vet 75.20g 2.27g
Koolhydraten 540.49g 16.30g
Eiwit 67.80g 2.04g