Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

MonChoutaart met taai taai

Een feestelijke Sinterklaas MonChoutaart met snoepgoed.

10 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 50 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept MonChoutaart met taai taai

Voor MonChoutaart met taai taai:

1 pak Dr. Oetker MonChoutaart kandijbodem
70 g boter of margarine
400 g MonChou in wikkel (pakje)
200 ml water op kamertemperatuur
500 ml slagroom
8 enkele taai taai poppen
Snoepgoed zoals pepernoten, schuimpjes, tumtum, witte chocolade knetter sticks, kikkers & muizen

Extra nodig:

Springvorm Ø 18cm
Steelpannetje
Mengkom
Mixer met garden

preparation

Bereiding

1

Voorbereiden (5 minuten)

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Zorg dat de MonChou en het water op kamertemperatuur kunnen komen.

2

Kandijkoekbodem bereiden

Smelt de boter in een pannetje, neem de pan van het vuur en roer de inhoud van het zakje bodemmix (voor kandijkoekjesbodem) door de gesmolten boter. 

3

Bedek de bodem van de springvorm  met het kandijkoekjesmengsel en druk de taai taai poppen erin. Druk de koekbodem voorzichtig aan met een lepel. Laat tenminste 10 minuten opstijven in de koelkast. 

4

MonChou bereiden

Klop in een kom de MonChou met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad. 

5

Voeg vervolgens het water en de taartmix toe en mix op de middelste stand tot een gladde massa. Voeg de slagroom toe en klop met de mixer nogmaals 1,5 minuut. 

6

Giet het MonChou-mengsel over de koekjes bodem en laat tenminste 2 uur opstijven in de koelkast. 

Opstijftijd: 120 Minuten

7

Versieren

Garneer de bovenkant van de taart met de (chocolade)pepernoten, schuimpjes, marsepein, tumtum, witte chocolade sticks en kikkers & muizen.

Voedingswaarden Voor het recept MonChoutaart met taai taai

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2165 kJ
517 kcal
1336 kJ
319 kcal
Vet 46.28 g 28.57 g
Koolhydraten 19.08 g 11.78 g
Eiwit 6.95 g 4.29 g