Flag

MonChoutaart met taai taai

10 taartpunten
Gemiddeld
170
Een feestelijke Sinterklaas MonChoutaart met snoepgoed.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor MonChoutaart met taai taai
1 pakDr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
70 gboter of margarine
200 gMonChou in wikkel (pakje)
100 mlwater op kamertemperatuur
250 mlslagroom
8 enkeletaai taai poppen
Snoepgoed zoals pepernoten, schuimpjes, tumtum, witte chocolade knetter sticks, kikkers & muizen
Extra nodig
springvorm Ø18 cm
steelpan
beslagkom
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker MonChoutaart met kandijkoekjesbodem
1

Voorbereiden (5 minuten)

Bekleed de bodem van de springvorm Ø18 cm met bakpapier. Zorg dat de 2 wikkels van 100g MonChou  en het water op kamertemperatuur kunnen komen.

2

Kandijkoekbodem bereiden

Smelt de boter in een pannetje, neem de pan van het vuur en roer de inhoud van het zakje bodemmix (voor kandijkoekjesbodem) door de gesmolten boter. 

3

Bedek de bodem van de springvorm  met het kandijkoekjesmengsel en druk de taai taai poppen erin. Druk de koekbodem voorzichtig aan met een lepel. Laat tenminste 10 minuten opstijven in de koelkast. 

4

MonChou bereiden

Klop in een kom de MonChou met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad. 

5

Voeg vervolgens het water en de taartmix toe en mix op de middelste stand tot een gladde massa. Voeg de slagroom toe en klop met de mixer nogmaals 1,5 minuut. 

6

Giet het MonChou-mengsel over de koekjes bodem en laat tenminste 2 uur opstijven in de koelkast. 

Opstijftijd: 120 Minuten

7

Versieren

Garneer de bovenkant van de taart met de (chocolade)pepernoten, schuimpjes, marsepein, tumtum, witte chocolade sticks en kikkers & muizen.