Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Double Chocolate Verwen taartje

Een dikke laag chocolade ganache en een romige chocolade vulling. Pure verwennerij...

6 - 8 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Double Chocolate Verwen taartje

Bakgerei:

Voor de double chocolate taart:

1 pak Dr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
75 g margarine
2 eieren
2 el water
200 ml slagroom

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 150°C.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 30 - 35 minuten

2

Bereid de taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Zet de bakvorm op de bakplaat en schenk het beslag in de vorm. Bak de cake 30-35 minuten in het midden van oven gaar.

4

Laat de double chocolate taart ongeveer 30 minuten afkoelen.

5

Bereid de chocolade ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de chocolade ganache een klein beetje afkoelen en roer af en toe door. De ganache is goed als deze wat dikker wordt.

6

Scnenk de chocolade ganache over de double chocolate taart. Laat geheel afkoelen en verwijder de vorm.

Voedingswaarden Voor het recept Double Chocolate Verwen taartje

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1482kJ
354kcal
1465kJ
350kcal
Vet 30.07g 29.77g
Koolhydraten 15.48g 15.32g
Eiwit 4.63g 4.59g