Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Tradizionale? Steengoed!

Wat maakt Tradizionale nu zo bijzonder? Het geheim achter deze pizza schuilt in de combinatie van het juiste recept, rijstijd en authentieke bakmethode. Namelijk: op steen gebakken. Onze pizza’s worden op een marmeren steen gebakken. In een mum van tijd kan deze speciale steen een temperatuur van 450 graden bereiken. Iedere bodem wordt dus erg kort, heet en gelijkmatig gebakken. Met zijn karakteristieke bemeelde rand en bijna ovale vorm is alleen de bodem al om in te bijten! En hij smaakt precies zoals ie eruit ziet. Super krokant. Van de eerste tot en met de laatste hap. Heerlijk luchtig van binnen en dun van buiten met een knapperige korst. Dat maakt Tradizionale nu juist zo uniek.