Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Baking Powder

Tradizionale Salame Romano

Een heerlijk knapperige steenovenbodem belegd met verse tomatensaus en kruidige salami. Deze Salame Romano is gemaakt van mager varkensvlees en peperkorrels. De absolute koning onder de salami's! Maar het echte geheim achter deze pizza schuilt in de combinatie van het juiste recept, rijstijd én authentieke bakmethode. Namelijk: op steen gebakken. Hierdoor ontstaat onze unieke, superkrokante Tradizionale bodem. Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

 

 

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor: Elektrisch 220 graden, Hetelucht 200 graden, Gas stand 4-5.

2

Verwijder de folie.

3

Bak de diepgevroren pizza op een rooster in het midden van de voorverwarmde oven 12-14 minuten. 

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Tradizionale Salame Romano

Een portie is 1 Pizza (= 370 g)
Per 100 g verpakkingsinhoud Per portie bereid product Per Serving %*
Energie 1.009 kJ
240 kcal
1.009 kJ
240 kcal
3.734 kJ
889 kcal
44 %
44 %
Eiwit 9,8 g
9,8 g
36 g
72 %
Koolhydraten 29 g
29 g
109 g
42 %
waarvan suikers 3,5 g
3,5 g
13 g
14 %
Vet 8,8 g
8,8 g
32 g
46 %
waarvan verzadigd vet 3,5 g
3,5 g
13 g
65 %
Zout 1,4 g
1,4 g
5,1 g
85 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 370g