Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Tradizionale Salame Romano

Een heerlijk knapperige steenovenbodem belegd met verse tomatensaus en kruidige salami. Deze Salame Romano is gemaakt van mager varkensvlees en peperkorrels. De absolute koning onder de salami's! Maar het echte geheim achter deze pizza schuilt in de combinatie van het juiste recept, rijstijd én authentieke bakmethode. Namelijk: op steen gebakken. Hierdoor ontstaat onze unieke, superkrokante Tradizionale bodem. Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

 

 

1

Verwarm de oven voor: Elektrisch 220 graden, Hetelucht 200 graden, Gas stand 4-5.

2

Verwijder de folie.

3

Bak de diepgevroren pizza op een rooster in het midden van de voorverwarmde oven 12-14 minuten. 

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Tradizionale Salame Romano

Een portie is 1 Pizza (= 370 g)
Per 100 g verpakkingsinhoud Per portie bereid product Per portion final product %*
Energie 1009 kJ
240 kcal
1009 kJ
240 kcal
3734 kJ
889 kcal
44 %
44 %
Vet 8.8 g
8.8 g
32 g
46 %
waarvan verzadigd vet 3.5 g
3.5 g
13 g
65 %
Koolhydraten 29 g
29 g
109 g
42 %
waarvan suikers 3.5 g
3.5 g
13 g
14 %
Eiwit 9.8 g
9.8 g
36 g
72 %
Zout 1.4 g
1.4 g
5.1 g
85 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 370g