Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Tradizionale Salame Romano

Een heerlijk knapperige steenovenbodem belegd met verse tomatensaus en kruidige salami. Deze Salame Romano is gemaakt van mager varkensvlees en peperkorrels. De absolute koning onder de salami's! Maar het echte geheim achter deze pizza schuilt in de combinatie van het juiste recept, rijstijd én authentieke bakmethode. Namelijk: op steen gebakken. Hierdoor ontstaat onze unieke, superkrokante Tradizionale bodem. Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

 

 

Ingrediënten Tradizionale Salame Romano

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Tradizionale Salame Romano

Een portie is: 1 Pizza (= 370 g)
Per 100 g verpakkingsinhoud PER SERVING: %*
Energie 1009kJ
240kcal
3734kJ
889kcal
44%
44%
Eiwit 9.8g
36g
72%
Carbohydrate 29g
109g
42%
waarvan suikers 3.5g
13g
14%
Vet 8.8g
32g
46%
waarvan verzadigd vet 3.5g
13g
65%
Zout 1.4g
5.1g
85%

Meer informatie over product

Inhoud: 370g