Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Ristorante Rossa Vegetale Vegan

Ristorante Rossa Vegetale: 100% Vegan
Ristorante Rossa Vegetale is rijkelijk belegd met gegrilde courgette, paprika en aubergine, gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie en basilicum. Vol van smaak op de krokante, dunne bodem van Ristorante.  

Doordat Ristorante Rossa Vegetale enkel plantaardige ingrediënten bevat, kan de pizza ook gegeten worden bij het volgen van een veganistisch dieet.  

Terug naar de basis: ‘Bianca e Rossa’
Wanneer over pizza gesproken wordt, denkt men meestal aan een heerlijke bodem met smakelijke tomatensaus en échte kaas. Toch kan een pizza zonder tomatensaus of kaas minstens zo lekker zijn als mét. Soms zit de kunst namelijk in de eenvoud.  

Als je in Rome een pizza ‘Bianca’ - wat Italiaans voor ‘wit’ is - besteld krijg je de basis van elke goede pizza: de bodem. Voordat de bodem wordt gebakken wordt deze op smaak gebracht met extra vierge olijfolie en een snufje zout. Niks meer en niks minder: alles draait om de bodem. 

De pizza ‘Rossa’ verwijst naar de rode kleur van een ander belangrijk basis ingrediënt van pizza. Hier wordt namelijk de bodem gesaust met smakelijke tomatensaus voordat de pizza de oven in wordt geschoven. Wanneer je voor het eerst een pizza Rossa proeft snap je pas écht wat goede tomatensaus met een pizza doet.

De authentieke pizza Rossa was de inspiratie en basis voor onze eerste vegan pizza: Ristorante Rossa Vegetale.

Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan. 

 
Bereidingswijze:


1.    Verwarm de oven voor:
     - Elektrisch 220 °C
     - Hetelucht: 200 °C
     - Gas: stand 4
2.    Folie verwijderen
3.    Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 11-13 minuten


Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt. 
 

 

 

Allergenen

Allergens for this product

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging

Voedingswaarde Ristorante Rossa Vegetale Vegan

Een portie is 1 portie = 335 g
Per 100 g verpakkingsinhoud PER SERVING %*
Energie 866 kJ
207 kcal
2902 kJ
693 kcal
35 %
35 %
Vet 9 g
30 g
43 %
Saturated fat 0.9 g
2.9 g
15 %
Koolhydraten 26 g
86 g
33 %
Eiwit 4.2 g
14 g
28 %
Zout 0.83 g
2.8 g
47 %
reference.sentence

Meer informatie over product

Inhoud: 335g