Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Baking Powder

Ristorante Rossa Vegetale Vegan

Ristorante Rossa Vegetale: 100% Vegan
Ristorante Rossa Vegetale is rijkelijk belegd met gegrilde courgette, paprika en aubergine, gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie en basilicum. Vol van smaak op de krokante, dunne bodem van Ristorante.  

Doordat Ristorante Rossa Vegetale enkel plantaardige ingrediënten bevat, kan de pizza ook gegeten worden bij het volgen van een veganistisch dieet.  

Terug naar de basis: ‘Bianca e Rossa’
Wanneer over pizza gesproken wordt, denkt men meestal aan een heerlijke bodem met smakelijke tomatensaus en échte kaas. Toch kan een pizza zonder tomatensaus of kaas minstens zo lekker zijn als mét. Soms zit de kunst namelijk in de eenvoud.  

Als je in Rome een pizza ‘Bianca’ - wat Italiaans voor ‘wit’ is - besteld krijg je de basis van elke goede pizza: de bodem. Voordat de bodem wordt gebakken wordt deze op smaak gebracht met extra vierge olijfolie en een snufje zout. Niks meer en niks minder: alles draait om de bodem. 

De pizza ‘Rossa’ verwijst naar de rode kleur van een ander belangrijk basis ingrediënt van pizza. Hier wordt namelijk de bodem gesaust met smakelijke tomatensaus voordat de pizza de oven in wordt geschoven. Wanneer je voor het eerst een pizza Rossa proeft snap je pas écht wat goede tomatensaus met een pizza doet.

De authentieke pizza Rossa was de inspiratie en basis voor onze eerste vegan pizza: Ristorante Rossa Vegetale.

Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan. 

 

 

 

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor: Elektrisch 220 graden, Hetelucht 200 graden, Gas stand 4.

2

Verwijder de folie.

3

Bak de diepgevroren pizza op een rooster onderin de voorverwarmde oven 11-13 minuten.

Allergenen

Allergens for this product

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging

Voedingswaarde Ristorante Rossa Vegetale Vegan

Een portie is 1 portie = 335 g
Per portie bereid product Per Serving %*
Energie 866 kJ
207 kcal
2.902 kJ
693 kcal
35 %
35 %
Vet 9 g
30 g
43 %
Saturated fat 0,9 g
2,9 g
15 %
Koolhydraten 26 g
86 g
33 %
Eiwit 4,2 g
14 g
28 %
Zout 0,83 g
2,8 g
47 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 335g