Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Ristorante Tonno

De tonijn is op deze pizza perfect gecombineerd met kruidige tomatensaus, echte kaas en geraspte mozzarella op een knapperige, dunne bodem. Verfijnd en verrukkelijk. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan. Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.

 

 

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor: Elektrisch 220 graden, Hetelucht 200 graden, Gas stand 4.

2

Verwijder de folie.

3

Bak de diepgevroren pizza op een rooster onderin de voorverwarmde oven 11-13 minuten.

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Ristorante Tonno

Een portie is 1 pizza (=355 g)
Per portie bereid product Per 100 g verpakkingsinhoud Per Serving %*
Energie 1093 kJ
262 kcal
0 kJ
0 kcal
3882 kJ
929 kcal
46 %
46 %
Vet 14 g
0 g
50 g
71 %
waarvan verzadigd vet 3.4 g
0 g
12 g
60 %
Koolhydraten 23 g
0 g
83 g
32 %
waarvan suikers 2.9 g
0 g
10 g
11 %
Eiwit 9.3 g
0 g
33 g
66 %
Zout 1.2 g
0 g
4.1 g
68 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 355g