Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Alle
Bourbon-Vanille-Extract
1 of 3

Bourbon-Vanille-Extract

Dr. Oetker Bourbon-Vanille-Extract geeft een echte vanillesmaak aan taarten, toetjes, jam, ijs, koffiespecialiteiten of hartige sauzen.

Bourbon-Vanillepasta
2 of 3

Bourbon-Vanillepasta

Dr. Oetker Bourbon-Vanillepasta geeft jouw beslag of saus de echte vanillesmaak zonder het dunner te maken.

Bourbon-Vanillesuiker
3 of 3

Bourbon-Vanillesuiker

Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker brengt het zachte aroma en de fijne smaak van echte bourbon-vanille in slagroom, baksels of vullingen van crème.

Garneeramandelen
1 of 4

Garneeramandelen

Lekker in of op jouw gebak.

Hazelnoten
2 of 4

Hazelnoten

Als decoratie of ingrediënt in gebak, hartige gerechten en salades.

Walnoten
3 of 4

Walnoten

Walnoten zijn lekker om mee te bakken, als ingrediënt en als versiering.

Amandelschaafsel
4 of 4

Amandelschaafsel

Lekker knapperige versiering voor appeltaart, slagroomtaart, ijs of dessert.

Aroma Citroensmaak
1 of 4

Aroma Citroensmaak

Geeft een frisse citroensmaak aan gebak en toetjes.

Aroma Rumsmaak
2 of 4

Aroma Rumsmaak

Geef jouw gebak of toetjes een lekker rumsmaakje met Rum Aroma.

Aroma Vanillesmaak
3 of 4

Aroma Vanillesmaak

Geef gebak en desserts een verfijnde heerlijke zachte vanillesmaak.

Amandel Aroma
4 of 4

Amandel Aroma

De subtiele smaak van Dr. Oetker Amandel Aroma is een echte aanrader. Met een paar theelepels verfijn je de smaak van gebak of desserts.

Bakken vanaf de basis

Bakingrediënten zijn een handige toevoeging aan het gebak. Ze maken het deeg of beslag lekker luchtig of geven het een verfijnde smaak. 

Gebruik bijvoorbeeld gist voor het rijzen van broden of andere hartige gerechten. Of voeg een zakje Backin bakpoeder toe om het cakesbeslag extra luchtig te maken. Geef jouw gebak net dat beetje extra met een vleugje aroma.

Succes verzekerd!

Handige baktips

Voor bakkers vanaf de basis

Bekijk hier de handige baktips met ' lukt altijd garantie'.