Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Alle
Bourbon-Vanille-Extract
1 of 3

Bourbon-Vanille-Extract

Dr. Oetker Bourbon-Vanille-Extract geeft een echte vanillesmaak aan taarten, toetjes, jam, ijs, koffiespecialiteiten of hartige sauzen.

Bourbon-Vanillepasta
2 of 3

Bourbon-Vanillepasta

Dr. Oetker Bourbon-Vanillepasta geeft jouw beslag of saus de echte vanillesmaak zonder het dunner te maken.

Bourbon-Vanillesuiker
3 of 3

Bourbon-Vanillesuiker

Dr. Oetker Bourbon-Vanillesuiker brengt het zachte aroma en de fijne smaak van echte bourbon-vanille in slagroom, baksels of vullingen van crème.

Garneeramandelen
1 of 4

Garneeramandelen

Lekker in of op jouw gebak.

Hazelnoten
2 of 4

Hazelnoten

Als decoratie of ingrediënt in gebak, hartige gerechten en salades.

Walnoten
3 of 4

Walnoten

Walnoten zijn lekker om mee te bakken, als ingrediënt en als versiering.

Amandelschaafsel
4 of 4

Amandelschaafsel

Lekker knapperige versiering voor appeltaart, slagroomtaart, ijs of dessert.

Aroma Citroensmaak
1 of 4

Aroma Citroensmaak

Geeft een frisse citroensmaak aan gebak en toetjes.

Aroma Rumsmaak
2 of 4

Aroma Rumsmaak

Geef jouw gebak of toetjes een lekker rumsmaakje met Rum Aroma.

Aroma Vanillesmaak
3 of 4

Aroma Vanillesmaak

Geef gebak en desserts een verfijnde heerlijke zachte vanillesmaak.

Amandel Aroma
4 of 4

Amandel Aroma

De subtiele smaak van Dr. Oetker Amandel Aroma is een echte aanrader. Met een paar theelepels verfijn je de smaak van gebak of desserts.

Bakken vanaf de basis

Bakingrediënten zijn een handige toevoeging aan het gebak. Ze maken het deeg of beslag lekker luchtig of geven het een verfijnde smaak. 

Gebruik bijvoorbeeld gist voor het rijzen van broden of andere hartige gerechten. Of voeg een zakje Backin bakpoeder toe om het cakesbeslag extra luchtig te maken. Geef jouw gebak net dat beetje extra met een vleugje aroma.

Succes verzekerd!

Handige baktips

Voor bakkers vanaf de basis

Bekijk hier de handige baktips met ' lukt altijd garantie'.