Flag

Valentijnsdag
Recepten
Gelegenheden
Bak voor elkaar met Valentijndag!

Jouw geliefde verrassen met wat lekkers, is natuurlijk altijd leuk! Bak liefdes cupcakes of een lekkere taart voor elkaar en je zit gebakken. Speciaal voor valentijns een selectie van onze 'geliefde' recepten. Want, liefde gaat natuurlijk door de maag! Voor wie op zoek is naar heerlijke recepten voor Valentijnsdag, bieden we de zoetste bakrecepten aan. Of je nu wilt uitpakken voor Valentijnsdag met een prachtige taart, of heerlijke brownies wilt maken, hier vind je alles wat je nodig hebt. En voor degenen die liever voor simpelere valentijn recepten gaan, hebben we ook genoeg inspiratie in petto. Want op Valentijnsdag draait het allemaal om liefde én lekker eten.

Valentijnstaart maken

Liefde bak je en geef je met deze feestelijke liefdestaart! Hoewel... eigenlijk hoeft er helemaal niet gebakken te worden. Een paar uur laten opstijven, en klaar! Maak de liefdestaart af met frambozen en slagroom.

Deze simpele taart, een ware traktatie voor Valentijnsdag, vereist slechts een paar ingrediënten en geen oven! Zo maak je de Valentijnsdagtaart in een handomdraai klaar. Voor het recept van deze heerlijke traktatie, klik hier: Valentijnsdagtaart.

Picture -
Picture -

HOW-TO BAKFILM

Maak Valentijnsdag speciaal met een zelfgemaakt ontbijt voor je geliefde!

Verwen je geliefde op Valentijnsdag met een onvergetelijk ontbijt dat recht uit het hart komt. Voeg een persoonlijk tintje toe aan de ochtend door de favoriete baksels van jouw partner te bereiden! Maak van het ontbijt een gezamenlijke activiteit en eindig met een mooie Valentijnskaart om de ochtend nog specialer te maken! 💌

Picture -
Picture -