Vanillesaus

Vanillesaus maken is heel eenvoudig met Dr. Oetker Custard.


Eenvoudig
20 Minuten
Vanillesaus
1

Bereidingswijze:

Roer de suiker door de custard. Neem 3 eetlepels van de melk en roer dit door het custard/suiker mengsel. Verwarm de resterende melk. Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk. Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk. Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de vanillesaus nog circa drie minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.

Veel bakplezier met het Vanillesaus recept

Voedingswaarden Voor het recept Vanillesaus

  Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 65535 kJ
20680 kcal
208 kJ
50 kcal
Vet 618 g 1.5 g
Koolhydraten 999.99 g 5.6 g
Eiwit 999.99 g 3.4 g

Ingrediënten (1 portie )

Voor het recept Vanillesaus

Voor de vanillesaus:

  • 12 g Dr. Oetker Custard
  • 30 g suiker
  • 400 ml melk

Steelpannetje

Youtube

Stap voor stap bakfilms

Wil je stap voor stap zien hoe je onze producten maakt? Bekijk de bakfilms op ons YouTube kanaal. bakfilms

Neues von Dr. Oetker

Nieuwe

Verwennerijen

Cookie & Creamtaart met cookie topping en Double Chocolate taart met chocolade topping Verwen taarten

Nieuw:

Verwen Mini Muffins

met stukjes chocolade. Lekker vrolijk en ideaal om uit te delen. Mmm..mini muffins

Nieuw:

Swirl Cookies

Een compleet pakket voor 10 Swirl Cookies. Maak deze leuke koekjestraktatie!