Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Vanillesaus

Vanillesaus maken is heel eenvoudig met Dr. Oetker Custard.

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Vanillesaus

Voor de vanillesaus:

12 g Dr. Oetker Custard
30 g suiker
400 ml melk

Steelpannetje

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze:

Roer de suiker door de custard. Neem 3 eetlepels van de melk en roer dit door het custard/suiker mengsel. Verwarm de resterende melk. Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk. Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk. Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de vanillesaus nog circa drie minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.