MonChoutaart

Romig, luchtig en lekker: een zelfgemaakte MonChoutaart.


Eenvoudig
20 Minuten
MonChoutaart
1

Taartbodem bereiden (5 minuten)

Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

2

MonChoutaart bereiden (5 minuten)

Klop in kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden glad.

3

Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.

4

Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.

5

Verdeel het MonChoutaart mengsel over de bodem en laat de MonChoutaart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

6

Versieren (5 minuten)

Garneer de MonChoutaart vlak voor serveren bijvoorbeeld met een kersenvlaaivulling of verse vruchten naar keuze.

Veel bakplezier met het recept MonChoutaart

Voedingswaarden Voor het recept MonChoutaart

  Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 40603 kJ
9692 kcal
1168 kJ
279 kcal
Vet 999.99 g 29 g
Koolhydraten 57 g 1.6 g
Eiwit 144 g 4.1 g

Ingrediënten (10 - 12 taartpunten )

Voor het recept MonChoutaart

Voor de MonChoutaart:

  • 200 g MonChou
  • 250 ml slagroom
  • 60 g boter of margarine
  • 100 ml water (kamertemperatuur)

Mixer met garden

Neues von Dr. Oetker

Workshops

Cupcake & Taart versieren!

We organiseren weer workshops door het hele land! meer

Nieuw: Mon Chou Stracciatella

Met een krokante chocoladebodem

Nieuw van Dr. Oetker. Mon Chou Stracciatella taart. Een heerlijke romige taart met stukjes chocolade op een krokante chocoladebodem. naar product

Ristorante Mare

Voor visliefhebbers

De vertrouwde Ristorante kwaliteit met nieuwe ingrediënten. Ristorante Mare: Salmone Spinaci, Salmone Tonno e Scampi en natuurlijk Scampi. meer