Flag

Fudge met Sintsnoep

1 stuk
Gemakkelijk
130
Zo lekker: zelfgemaakte choco fudge met heerlijke bourbon vanille smaak en sinterklaas snoepjes!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor fudge met sintsnoep
1 blikjegecondenseerde melk
500 gchocolade puur en/of melk
2 tlDr. Oetker Bourbon Vanille-extract
Snoepgoed van SInterklaas
Extra nodig
pan met dikke bodem
schaal , cakevorm of brownieblik
bakpapier

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille-extract
1

Voorbereiding

Bekleed een ovenschaal of brownie blik met bakpapier. Geen geschikte vorm? Het kan ook op de bodem van twee cakeblikken. Of in een springvorm. 

2

Haak de chocolade in kleine stukjes.

3

Maak een fudge

Doe de gecondenseerde melk, chocolade en 2 theelepels Bourbon Vanille-extract in een pan met dikke bodem. 

4

Verwarm het geheel totdat er een mooie egale massa ontstaat. 

5

Doe de fudge in de vorm en laat de fudge iets afkoelen. 

6

Versieren

Versier de fudge met het Sintsnoep door de snoep er licht in te drukken. 

7

Laat de fudge minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.