Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen over pizza's.

Bevatten Dr. Oetker pizza's echte kaas?

Dr. Oetker staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Om aan deze kwaliteitscriteria te voldoen stellen wij bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit van onze grondstoffen. Het is daarom voor Dr. Oetker vanzelfsprekend dat alleen kwalitatief hoogwaardige kaas gebruikt wordt. Immers alleen echte kaas staat garant voor de volle smaak van de pizza's. Pizza's van Dr. Oetker bevatten volwaardige kwaliteitskaas waaronder Mozzarella, Parmezaanse, Edammer, Emmentaler en andere kazen.

Mijn diepvries is te vol, kan ik de pizza in de koelkast bewaren?

Wij adviseren om dit niet te doen. Als een pizza is ontdooid wordt de pizza niet meer lekker knapperig. De bodem blijft vrij slap. Een pizza kan eventueel 24 uur in de koelkast bewaard worden, maar wij raden het af. Let op: Casa di Mama's kunnen niet in de koelkast bewaard worden.

Hebben jullie vegetarische pizza's?

Ja, de volgende pizza's zijn vegetarisch:
Ristorante Formaggi & Pomodori
Ristorante Funghi
Ristorante Mozzarella
Ristorante Quattro Formaggi
Ristorante Spinaci
Ristorante Vegetale
Ristorante Piccola Mozzarella

Big Americans Cheese Onion

Tradizionale Mozzarella
Tradizionale Spinaci

 

In deze pizza's maken wij gebruik van micro-biologisch stremsel.

Kan ik een pizza in een magnetron bakken?

Nee, dat kan niet. Een magnetron verwarmt de pizza alleen en bakt de pizza niet af. Pizza's worden slap in de magnetron.

Waarom wordt een Casa di Mama pizza op een bakplaat gebakken?

Dr. Oetker Casa di Mama pizza is de eerste diepvriespizza met een onafgebakken bodem. Door de pizza op de bakplaat af te bakken wordt de pizza gelijkmatig verhit, daardoor rijst de pizzabodem in de oven.

Waarom zit er bakpapier onder Casa di Mama pizza's?

Er zit een bakpapier onder Casa di Mama pizza's voor het gemak. Dankzij het bakpapier blijft de oven schoon. Het bakpapier kun je meebakken in de oven. Verwijder wel het stuk karton voor het bakken.

Waarom moet een Casa di Mama pizza op 250°C worden gebakken, terwijl een andere pizza op een veel lagere temperatuur wordt gebakken?

Deze pizza wordt op een hogere temperatuur gebakken omdat Casa di Mama een verse deegbodem heeft. Deze bodem moet nog rijzen in de oven. De pizzabodem rijst alleen op deze hoge temperatuur. Laat de pizza van te voren niet ontdooien, maar bak hem gelijk uit de vriezer. Dan komt de pizza het beste tot zijn recht.

De pizzabodem van Casa di Mama is nog slap. Hoe kan dit?

Casa di Mama moet afgebakken worden op 250°C. Wanneer de pizza wordt afgebakken op een lagere temperatuur, dan blijft de bodem slap. Ook kan een slappe bodem ontstaan als de pizza is ontdooid of de oven niet goed is voorverwarmd. Ook al staat er in de handleiding van jouw oven, dat je deze niet hoeft voor te verwarmen. Wij adviseren om de oven altijd voor te verwarmen bij pizza's. Hoe lang je moet voorverwarmen is afhankelijk van jouw oven. Dit kan tussen de 10 en 20 minuten duren.

Cookies- en analytische instellingen

We zouden het fijn vinden als je ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij je gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde content of aanbiedingen op hun platforms. Als je hiermee akkoord gaat, klik je op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je toestemming intrekken.

Noodzakelijke Cookies

We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn kunnen ze niet uitgeschakeld worden.

Altijd actief
Analytics en personalisatie

Daarnaast willen we graag meer weten over hoe je onze website gebruikt om deze voor jou en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.

Ja

no

(Re-) Marketing / gegevensuitwisseling met derden

Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op jouw behoeften, verzamelen we hoe je op onze website komt en hoe je omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor jou te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om je account of profiel op hun platform te personaliseren.

Ja

no