Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bounty Brownies

Smeuïge brownies en kokos, een onweerstaanbare combinatie...

Ongeveer (minimum) 20 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Bounty Brownies

Voor de brownies:

100 g margarine (zacht)
2 pakken Dr. Oetker Brownies Choco
200 g gemalen kokos
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Wit
12 g suikerfiguurtjes thema jungle

Bakgerei:

mixer met garden
aluminiumfolie

Bereiding

Bereiding

1

Bounty Brownies bakken:

Bereid het browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg extra aan het browniesbeslag 75 g geraspte kokos toe. Volg verder de bereidingswijze op de verpakking, maar dek de papieren vorm na het vullen af met een stukje aluminiumfolie (glimkant naar binnen) en vouw de randjes stevig om. Bak de brownies volgens de richtlijnen op de verpakking.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: ongeveer 40 - 50 Min.

2

Verwijder (voorzichtig het blijft kleven) het aluminiumfolie en bak de brownies nog 10 minuten extra. Laat de brownies helemaal uitdampen en afkoelen.

3

Snijd de brownies in 10 rechthoekige stukjes. Brownies blijven een beetje zacht dus je kunt ze iets aandrukken zodat ze in een mooie vorm liggen.

4

Verwarm het Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje en schenk het in een schaaltje. Strooi op een bord een laagje geraspte kokos. Dip steeds een stukje brownie in de Chocoglazuur en laat het wat afdruipen. Dip het stukje vervolgens in de kokos en zet het blokje op een schaal. Laat de glazuur drogen.

5

Verwarm het Gebakglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje, doe op de achterkant van elk junglefiguurtje een druppel glazuur en druk ze op de bounty brownies.

Voedingswaarden Voor het recept Bounty Brownies

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1066kJ
266kcal
1693kJ
423kcal
Vet 13g 21g
Koolhydraten 31g 50g
Eiwit 2.2g 3.5g