Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Tradizionale Spinaci e Ricotta

Verse tomatensaus, zachte bladspinazie en sneeuwwitte ricotta. Deze kaas is mild en heerlijk zacht van smaak. De bladspinazie is op smaak gebracht met olie, knoflook en specerijen. Met zijn karakteristieke bemeelde rand en bijna ovale vorm is alleen de bodem al om in te bijten! En hij smaakt precies zoals ie eruit ziet. Heerlijk luchtig van binnen en dun van buiten met een knapperige korst. Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

 

 

1

Verwarm de oven voor: Elektrisch 220 graden, Hetelucht 200 graden, Gas stand 4-5.

2

Verwijder de folie.

3

Bak de diepgevroren pizza op een rooster in het midden van de voorverwarmde oven 12-14 minuten. 

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Tradizionale Spinaci e Ricotta

Een portie is 1 Pizza (= 405 g)
Per 100 g verpakkingsinhoud Per portie bereid product Per portion final product %*
Energie 855 kJ
203 kcal
855 kJ
203 kcal
3463 kJ
823 kcal
41 %
41 %
Vet 6.4 g
6.4 g
26 g
37 %
waarvan verzadigd vet 2.5 g
2.5 g
10 g
50 %
Koolhydraten 27 g
27 g
111 g
43 %
waarvan suikers 3.3 g
3.3 g
14 g
16 %
Eiwit 7.9 g
7.9 g
32 g
64 %
Zout 1.1 g
1.1 g
4.4 g
73 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 405g