Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Tradizionale Spinaci e Ricotta

Verse tomatensaus, zachte bladspinazie en sneeuwwitte ricotta. Deze kaas is mild en heerlijk zacht van smaak. De bladspinazie is op smaak gebracht met olie, knoflook en specerijen. Met zijn karakteristieke bemeelde rand en bijna ovale vorm is alleen de bodem al om in te bijten! En hij smaakt precies zoals ie eruit ziet. Heerlijk luchtig van binnen en dun van buiten met een knapperige korst. Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

 

 

Ingrediënten Tradizionale Spinaci e Ricotta

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Tradizionale Spinaci e Ricotta

Een portie is: 1 Pizza (= 405 g)
Per 100 g verpakkingsinhoud PER SERVING: %*
Energie 855kJ
203kcal
3463kJ
823kcal
41%
41%
Eiwit 7.9g
32g
64%
Carbohydrate 27g
111g
43%
waarvan suikers 3.3g
14g
16%
Vet 6.4g
26g
37%
waarvan verzadigd vet 2.5g
10g
50%
Vezels 0g
8.8g
35%
Natrium 0.59g
2.15g
90%
Zout 1.1g
4.4g
73%

Meer informatie over product

Inhoud: 405g