Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

De kunst van het pizza maken

De oorsprong van pizza is niet helemaal duidelijk. Volgens de meeste Napolitanen is de pizza ooit ontstaan in Napels, inwoners uit andere delen van Italië denken hier heel anders over. Hoe dan ook: pizza maken is één van de mooiste Italiaanse tradities. Deze traditie houden we natuurlijk graag in ere. Met het vakmanschap van toen, en een moderne twist van vandaag. 

Net als de Italianen nemen wij voor de bereiding van onze pizza’s alle tijd. Alleen al de bereiding van het deeg is een behoorlijk intensief proces van mengen, kneden en bovenal… rijzen. Ons pizzadeeg krijgt de tijd om in alle rust te rijzen. Door de rijstijd maximaal te verlengen ontstaat een volmaakt deeg. Roomwit, elastisch en luchtig, en gereed voor gebruik. Maar daarmee is de pizza nog niet klaar, nee daar komt nog veel meer bij kijken. Niet voor niets is pizza maken nog een hele kunst.