Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan

Italiaanse passie, gezellige drukte, de ontspannen sfeer en pizza… in Italiaanse restaurants is het altijd genieten. Italiaanse restaurants zijn dan ook de grootste inspiratiebron van onze chefs. En dat proef je. Vanaf de eerste hap Ristorante ben je zo weer thuis in de Italiaanse keuken. Van de klassieke Ristorante Salame, tot en met onze nieuwste aanwinsten Ristorante Mozarella en Salame Glutenvrij. En met maar liefst 23 verschillende pizza’s op onze menukaart, is er genoeg keuze voor iedereen.

Volmaakt krokant

Onze Ristorante pizza’s zijn gemaakt voor liefhebbers van echte Italiaanse pizza. Maar wat maakt Ristorante tot Ristorante? Het geheim zit vooral in de dunne bodem. Goudbruin en krokant. Rijkelijk belegd met een smaakvolle toppings. Net zoals ze in een echt Italiaans restaurant ook worden geserveerd… maar dan gewoon in je eigen woonkamer of waar je ook bent….


Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.