Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt.

Door verder te gaan op deze site (te navigeren, scrollen, etc.)  of door deze tekst weg te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Alle varianten

Bakingrediënten (23 Producten )

1 van 4

Garneeramandelen

Lekker in of op jouw gebak.

2 van 4

Walnoten

Walnoten zijn lekker om mee te bakken, als ingrediënt en als versiering.

3 van 4

Amandelschaafsel

Lekker knapperige versiering voor appeltaart, slagroomtaart, ijs of dessert.

4 van 4

Hazelnoten

Als decoratie of ingrediënt in gebak, hartige gerechten en salades.

1 van 4

Vanille Aroma

Geef gebak en desserts een verfijnde heerlijke zachte vanillesmaak.

2 van 4

Rum Aroma

Geef jouw gebak of toetjes een lekker rumsmaakje met Rum Aroma.

3 van 4

Amandel Aroma

De subtiele smaak van Dr. Oetker Amandel Aroma is een echte aanrader. Met een paar theelepels verfijn je de smaak van gebak of desserts.

4 van 4

Citroen Aroma

Geeft een frisse citroensmaak aan gebak en toetjes.

Bakken vanaf de basis

Bakingrediënten zijn een handige toevoeging aan het gebak. Ze maken het deeg of beslag lekker luchtig of geven het een verfijnde smaak.

Gebruik bijvoorbeeld gist voor het rijzen van broden of andere hartige gerechten. Of voeg een zakje Backin bakpoeder toe om het cakesbeslag extra luchtig te maken. Geef jouw gebak net dat beetje extra met een vleugje aroma.

Succes verzekerd!

 Handige baktips
Voor bakkers vanaf de basis
Bekijk hier de handige baktips met ' lukt altijd garantie'.