Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Koekjes bakken

Gaat er wel een dag voorbij dat je geen koekjes eet? Een koekje hoort erbij, zeker bij een kopje koffie of een kopje thee. In Nederland zijn wij kampioenen koekjes eten.

Zelf koekjes bakken is ook echt een aanrader. Er zijn zoveel manieren waarop je ze kunt bakken. Vanaf de basis met bloem en Backin, een koekjesmix of bladerdeeg. Het maakt niet uit hoe je het doet, het resultaat is altijd lekker! Last but not least, zelf koekjes bakken leuk om te doen.

Koekjes recepten

Vormen, maten en kleuren

Zelf koekjes bakken is leuk , omdat je eindeloos kunt variëren. Er zijn zoveel ingrediënten waarmee je ze kunt bakken. Ieder koekje is altijd een lekkere verrassing. Je kunt spelen  met de vorm van het koekje. Je kunt hartjes koekjes bakken, bloemetjes, blokjes of rondjes. Daarnaast kun je ze mooi decoreren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Piratenkoekjes. Met een beetje glazuur, snoepjes en schrijfstiften maak je in een handomdraai een heerlijke kindertraktatie.

Koekjes baktips

  1. De meeste koekjes zijn na het bakken nog zacht. Ze worden knapperig als ze afkoelen.
  2. Laat ze altijd afkoelen op een rooster.
  3. Laat ze goed afkoelen en verpak ze daarna luchtdicht. In een gesloten plastic zak of natuurlijk in de bekende koektrommel.
  4. Leg nooit cake en knapperige koekjes bij elkaar in de trommel, door het vocht uit de cakejes worden de koek taai.