Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Nieuw: Cake & Taart Vulling

Surprise inside: verrassend lekkere vulling

Met onze nieuwe Cake & Taart Vulling geef je gemakkelijk een heerlijke verrassende smaak aan taarten, brownies, (cup)cakejes en muffins. Vul je taart of (Cup)Cake met Salted Caramel of Choco: surprise inside!

Cake & Taartvulling gebruik je na het bakken.

Als je dan voor chocola gaat, wil je het goed doen natuurlijk: driedubbelop choco in, tussen en rond deze hemelse chocolate cake. Deze Triple Chocolate Cake maak je op basis van Dr. Oetker Biscuitmix en Cake- & Taartvulling Choco. In een minuutje laten we je zien hoe deze overheerlijke taart maakt.

Cheesecake met Salted Caramel

Het product heet Cake- en taartvulling, maar je kunt het ook gebruiken als saus over jouw gebak. Zo geef je jouw baksel heel makkelijk en snel een extra lekkere smaak.

Onze favoriet: Cheesecake met Salted Caramel. Benieuwd hoe je dit maakt? Bak een cheesecake. Laat ‘m afkoelen. Kneed het zakje Salted Caramel vulling goed door zodat de cake- en taartvulling wat zachter wordt. Verdeel de vulling vervolgens als saus over de cheesecake. Super makkelijk! En hou je niet van Salted Caramel? Kies dan voor de Cake -en taartvulling choco, ook erg lekker.

Brownies vullen

Brownies zijn natuurlijk knapperig van buiten. Wil je de brownie vullen met Cake- & Taartvulling, dan barst de bovenkant. Een handige tip: versier de Brownie na het vullen met een heerlijke chocoglazuur  of lemoncurd. Zo wordt het echt een op en top verwen brownies!