Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Nieuw: Cake & Taart Vulling

Surprise inside: verrassend lekkere vulling

Met onze nieuwe Cake & Taart Vulling geef je gemakkelijk een heerlijke verrassende smaak aan taarten, brownies, (cup)cakejes en muffins. Vul je taart of (Cup)Cake met Salted Caramel of Choco: surprise inside!

Cake & Taartvulling gebruik je na het bakken.

Als je dan voor chocola gaat, wil je het goed doen natuurlijk: driedubbelop choco in, tussen en rond deze hemelse chocolate cake. Deze Triple Chocolate Cake maak je op basis van Dr. Oetker Biscuitmix en Cake- & Taartvulling Choco. In een minuutje laten we je zien hoe deze overheerlijke taart maakt.

Cheesecake met Salted Caramel

Het product heet Cake- en taartvulling, maar je kunt het ook gebruiken als saus over jouw gebak. Zo geef je jouw baksel heel makkelijk en snel een extra lekkere smaak.

Onze favoriet: Cheesecake met Salted Caramel. Benieuwd hoe je dit maakt? Bak een cheesecake. Laat ‘m afkoelen. Kneed het zakje Salted Caramel vulling goed door zodat de cake- en taartvulling wat zachter wordt. Verdeel de vulling vervolgens als saus over de cheesecake. Super makkelijk! En hou je niet van Salted Caramel? Kies dan voor de Cake -en taartvulling choco, ook erg lekker.

Brownies vullen

Brownies zijn natuurlijk knapperig van buiten. Wil je de brownie vullen met Cake- & Taartvulling, dan barst de bovenkant. Een handige tip: versier de Brownie na het vullen met een heerlijke chocoglazuur  of lemoncurd. Zo wordt het echt een op en top verwen brownies!