Flag
Join the taste
Dr. Oetker als bedrijf

Dr. Oetker is een internationaal bedrijf. We zijn actief in 40 landen: van Europa tot Azië en Australië tot Amerika. Ons hoofdkantoor staat in Bielefeld, Duitsland. Ben jij nieuwsgierig? Wij ook! Daarom gaan we altijd een stap verder. Bij Dr. Oetker Nederland werken circa 130 medewerkers aan de "Taste of Home" voor miljoenen mensen wereldwijd. Internationaal vormen wij een team van 17.900 gepassioneerde collega's. Ons hoofdkantoor zit in Amersfoort en in Leeuwarden staat onze productielocatie. Daar produceren we onze mixen en melen die de basis vormen van al onze producten.

Ben jij een match?

Werken bij Dr. Oetker betekent deel uitmaken van een internationaal en gepassioneerde team- met één gemeenschappelijk kenmerk: we houden van wat we doen. Hier kun je een samenwerkingsvermogen verwachten en werken aan spannende en uitdagende projecten. Bij Dr. Oetker kun je je carrière vanaf het begin vormgeven. En we zullen je onderweg ondersteunen! Naast van je passie je beroep maken, bieden we onze medewerkers een uitgebreid pakket aan voordelen en extraatjes.

Picture -

Acquisitie

Dr. Oetker Nederland B.V. aanvaard geen ongevraagde hulp van bureaus bij de invulling van vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat zonder schriftelijke zoekopdracht van de afdeling HR, worden gezien als eigendom van Dr. Oetker Nederland B.V.. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Dr. Oetker Nederland B.V. als gevolg van het toesturen van genoemde CV’s. Het reproduceren van vacatures, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan. 

Acquisitie naar aanleiding van een vacature bij Dr. Oetker wordt niet op prijs gesteld.