Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Privacy- en cookieverklaring

Dit Privacy- & cookiebeleid is van toepassing op alle websites van Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. (hierna verder te noemen “de onderneming” of “wij”).

Inleiding

De bescherming van de persoonlijke levenssfeer is voor de onderneming van essentieel belang om haar werkzaamheden uit te kunnen voeren. Wij nemen de wet- en regelgeving op gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming in acht. Uiteraard worden persoonsgegevens van klanten en bezoekers van onze websites met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Online worden jouw persoonsgegevens beschermd achter een beveiligde verbinding.

Hieronder lees je in meer detail hoe wij de bescherming van de persoonlijke levenssfeer vormgeven. 

De onderneming, gevestigd aan de Hardwareweg 8, 3821 BM te Amersfoort, is de Verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking van de persoonsgegevens die een bezoeker of consument aan ons verstrekt in verband met aankopen bij ons of bij bezoek aan één van onze websites. Indien je persoonlijke gegevens aan ons verstrekt, worden deze opgeslagen in een online bestand. Dit Privacy- & cookiebeleid is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens door de onderneming alsmede alle onze (actie)websites.  

Voor welke doeleinden verwerken wij persoonsgegevens?

De onderneming verwerkt jouw persoonsgegevens op grond van toestemming, de uitvoering van een overeenkomst die je met de onderneming hebt of op grond van een gerechtvaardigd belang van de onderneming.  Er zijn verschillende doeleinden waarvoor de onderneming persoonsgegevens verzamelt en verwerkt, namelijk:

  • Wanneer je producten en/of diensten van ons afneemt en bestelhistorie. Dit kan zijn via onze website, webshop of via het consumentenservicecenter. 
  • Wanneer je contact met ons opneemt. Dit contact kan telefonisch zijn (waarbij telefoongesprekken kunnen worden gemonitord voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden), maar hieronder verstaan wij ook indien je ons via e-mail benadert, het contactformulier invult (waarna wij je per e-mail kunnen benaderen voor een klanttevredenheidsonderzoek), gebruik maakt van de chatfunctie, meedoet aan enquêtes, prijsvragen of (panel)onderzoeken, inlogt op jouw account, je aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social media benadert. 
  • Voor de uitvoering van de overeenkomsten indien deze met je is gesloten of de precontractuele fase. In het kader van het uitvoeren van een overeenkomst kunnen wij, bijvoorbeeld voor het laten verzenden van producten, je persoonsgegevens uitsluitend voor dit doel aan een derde, die betrokken is bij de uitvoering van de overeenkomst, verstrekken.
  • Voor de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
  • Om bezoekers van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden, waarbij wij rekening trachten te houden met jouw voorkeuren op basis van aangeschafte of afgenomen producten en/of diensten en je interesses op basis van met je toestemming vastgelegd gebruik van onze (mobiele) website (inclusief gebruikte apps). Wij kunnen bezoekers rechtstreeks op de hoogte houden maar ook door campagnes via social media. 
  • Voor deelname aan ons loyaliteitsprogramma. 
  • Voor zover persoonsgegevens kunnen worden aangemerkt als bijzondere persoonsgegevens, zoals gezondheidsgegevens, worden deze uitsluitend verwerkt voor het doel waarvoor je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven. 

Gebruik E-mail en intrekken van uw toestemming

Je e-mailadres wordt, indien je daarvoor toestemming hebt gegeven, gebruikt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten van de onderneming. Die toestemming kun je altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door ons een e-mail met jouw verzoek te sturen, onder vermelding van AVG, naar info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans). 

Daarnaast kun je, indien je daarvoor toestemming hebt gegeven, ook specifieke nieuwsbrieven van de onderneming ontvangen. Jouw toestemming voor deze nieuwsbrieven, kun je eveneens altijd intrekken, door te maken van de afmeldlink in het toegezonden nieuwsbrief of door ons een e-mail met jouw verzoek te sturen onder vermelding van AVG, naar info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans). 

Ontvangers van gegevens

De onderneming verstrekt, verkoopt of verhuurt jouw persoonsgegevens nooit aan derden, tenzij wij wettelijk verplicht zijn om gegevens te verstrekken of wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven. Voor de uitvoering van de overeenkomst die je met ons sluit, kunnen wij dienstverleners inschakelen, bijvoorbeeld voor het toesturen van producten. Dit zijn verwerkers in de zin van de AVG. Deze dienstverleners verwerken jouw gegevens niet voor eigen doeleinden maar uitsluitend in opdracht van de onderneming. Deze dienstverleners mogen jouw gegevens niet voor eigen of commerciële doeleinden gebruiken.

Beveiliging

De onderneming heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om gegevens te beveiligen en om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw gegevens. Deze maatregelen worden door de onderneming regelmatig geëvalueerd, aangepast en indien nodig geactualiseerd. 

De toegang tot jouw gegevens is zodanig ingericht dat uitsluitend geautoriseerde medewerkers van de onderneming toegang hebben tot de gegevens, indien zij dit nodig hebben voor de uitoefening van hun functie.

Onze websites zijn beveiligd, zodat de persoonsgegevens die u op onze websites invult via een beveiligde verbinding aan de onderneming worden verzonden. 

Bewaartermijnen

De onderneming hanteert bij de verwerking van persoonsgegevens de volgende bewaartermijnen:

  • Naam en adresgegevens van (ex-)klanten, overige contactgegevens, financiële gegevens, informatie en kanaalvoorkeur(en) en overige informatie de betrokkene heeft verstrekt; maximaal 7 jaar na het laatste contactmoment;
  • Internetgegevens van websitebezoekers; maximaal 50 maanden tenzij website bezoeker eerder de cookies van zijn apparatuur verwijdert;

Jouw rechten

Een ieder over wie de onderneming persoonsgegevens verzamelt en verwerkt, heeft op grond  van de Algemene Verordening Gegevensbescherming een aantal rechten. Indien je een van deze rechten inroept, dan zal de onderneming ervoor zorgen dat dit verzoek binnen een maand wordt afgehandeld. 

Recht op informatie en inzage

Je hebt recht op informatie en inzage van de gegevens die de onderneming van verwerkt. Bij een informatie en inzageverzoek zullen wij je een overzicht overhandigen van de gegevens die wij van je hebben verwerkt inclusief alle relevante informatie.

Recht op rectificatie

Mocht blijken dat jouw persoonsgegevens onjuist of onvolledig zijn, dan zal de onderneming ervoor zorgen dat deze gegevens worden gecorrigeerd en aangepast. Daarnaast kun je de gegevens die niet (langer) correct zijn ook laten verwijderen.

Recht op vergetelheid

Uiteraard heb je ook het recht om aan te geven de persoonsgegevens die de onderneming van je heeft te laten verwijderen. De onderneming zal jouw gegevens verwijderen, tenzij wij de gegevens nodig mochten hebben voor bijvoorbeeld financiële wettelijke verplichtingen.

Recht van bezwaar (verzet)

Indien je in het geheel geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten of diensten, dan kun je ons een e-mail sturen, info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans), of gebruik maken van het contactformulier. Vermeldt bij jouw bericht ‘recht van bezwaar AVG”. Wij zullen jouw persoonsgegevens dan niet meer gebruiken om je te benaderen.

Recht van dataportabiliteit

Wanneer je jouw gegevens naar een andere organisatie wenst over te dragen, dan kun je jouw recht van dataportabiliteit inroepen. Wij zullen de gegevens die wij van je verwerken op grond van jouw toestemming of op grond van de met jouw gesloten overeenkomst, aan je verstrekken in een gangbaar bestandsformat. Na verzending van het bestand, kun je de gegevens overdragen naar een andere organisatie. 

Inroepen van uw rechten

Indien je gebruik wenst te maken van een van bovengenoemde rechten, dan kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen met daarbij de vermelding welk recht je wenst in te roepen. Dit kan via info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans)

Klachten over de omgang met persoonsgegevens

Indien je van mening bent dat de onderneming in strijd handelt met dit privacy beleid, geldende privacy wetgeving of onzorgvuldig omgaat met uw persoonsgegevens, dan kun je te allen tijde een klacht bij ons indienen via info@oetker.nl of info@koopmans.com. Uiteraard zullen wij de klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen om te zorgen dat jouw klacht wordt opgelost. Indien je van mening bent dat jouw klacht niet naar tevredenheid door ons is opgelost, heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Social Media

Wij gaan graag, via het web en (eigen) social media kanalen, in dialoog met klanten en bezoekers van de website over onze organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. Wij volgen hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en blogs. Hierbij spannen wij ons in om feeds op deze kanalen te volgen, daaraan deel te nemen en/of proactief op in te gaan en individuele, relevante vragen en opmerkingen te beantwoorden. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren, kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan feeds en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, wij  (persoons-)gegevens vast zullen leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacy statement worden verwerkt. Graag nodigen we je na het contact met ons consumentenservice team uit voor een online klanttevredenheidsonderzoek, hiervoor zullen wij je via social media een link sturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact met ons opnemen per e-mail: info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans). 

Dr. Oetker en andere websites

Op onze websites tref je een aantal links aan naar andere websites. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met jouw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die je bezoekt. 

Vragen

Heb je na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kun je deze richten aan: 

Dr. Oetker of Koopmans, t.a.v. Consumentenservice, Postbus 57, 3800 AB Amersfoort. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken of telefonisch contact op te nemen met de consumentenservice via (gratis) telefoonnummer 0800 – 0220770 (Dr. Oetker) of 0800 – 0223306 (Koopmans). Wil je liever een e-mail sturen dan kan dit via info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans).  

Wijzigingen

Wij behoudens ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren je dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. 

Amersfoort, 10 september 2018. 

Gebruik van cookies

Als je toestemming hebt gegeven, zullen wij gebruik maken van tracking cookies voor commerciële doeleinden. Deze cookies, ook geplaatst door derde partijen, helpen ons gepersonaliseerde aanbiedingen te kunnen doen en om je deel te laten nemen aan promotionele kansspelen. 

https://support.google.com/ads/answer/7395996 Wij gebruiken eigen cookies en cookies van anderen om activiteiten te analyseren en onze services op onze websites te verbeteren. De cookies bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie. 

Door onze websites te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.

Analytische cookies

Deze cookies worden gebruikt om jouw bezoek aan onze websites te analyseren en worden 50 maanden bewaard. Wij analyseren bijvoorbeeld het aantal bezoekers dat onze websites bezoekt, de tijdsduur van de bezoeken, de volgorde van de bezochte pagina's en of de pagina's van een website moeten worden aangepast. Met behulp van de verzamelde informatie kunnen we onze websites gebruikersvriendelijker inrichten. Verder worden deze cookies gebruikt om mogelijke technische problemen op de websites op te lossen. 

Op dit moment wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen in je browser te selecteren. Houd er echter rekening mee dat in dit geval mogelijk niet de volledige functionaliteit van deze website kan worden gebruikt. Bovendien kan je het verzamelen van gegevens die door de cookies worden gegenereerd voorkomen door de browserplug-in te downloaden en te installeren die beschikbaar is via de volgende link. Meer gedetailleerde informatie over Google Analytics is te vinden onder deze link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Analytics-advertentiefuncties (DoubleClick)

Naast Google Analytics is de analytische reclamefunctie “DoubleClick” ingeschakeld op deze website. Dit houdt in dat verdere gegevens worden verzameld door middel van een Google-cookie, die de standaardimplementatie van Google Analytics overschrijdt. Daarom maakt onze website, naast cookies van Google Analytics, gebruik van cookies van anderen.

De DoubleClick-functie dient om relevante advertenties van ons en van derden te tonen. Jouw browser krijgt een ID-nummer (ID) als pseudoniem om te controleren welke advertenties in jouw browser zijn getoond en op welke advertenties is geklikt. Het gebruik van DoubleClick-cookies maakt het mogelijk advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken aan onze en andere websites op internet. De informatie die door de cookies wordt gegenereerd, wordt ter evaluatie overgedragen aan een server in de VS en daar door Google opgeslagen. De gegevens worden alleen doorgegeven aan derden op basis van wettelijke voorschriften of bij de verwerking van ordergegevens. In geen geval zal Google jouw gebruiksgegevens koppelen aan andere gegevens die door Google zijn opgeslagen.

Je kunt het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen in je browser te selecteren; Houd er echter rekening mee dat je in dit geval mogelijk niet de volledige functionaliteit van deze website kunt gebruiken. Bovendien kan je het verzamelen van gegevens die door de cookies worden gegenereerd voorkomen door de browserplug-in te downloaden en te installeren die beschikbaar is via de volgende link. Als alternatief kan je de DoubleClick-cookies op de website van Digital Advertising Alliance ook via de volgende link deactiveren. Bovendien is bovenstaande informatie over "Google Analytics" ook van toepassing op de Analytics-advertentiefuncties. Gedetailleerde informatie over DoubleClick is te vinden onder deze link: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

Google Adwords

Deze website maakt gebruik van Google AdWords, een analysedienst van Google Inc. en Conversion Tracking van Google AdWords. Google AdWords maakt gebruik van cookies die op jouw computer of telefoon worden opgeslagen (het zogenaamde "Conversion Cookie") wanneer je op een door Google getoonde advertentie klikt. Deze cookies worden na 30 dagen niet meer effectief en worden niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Als je specifieke pagina's van onze website bezoekt, Google en wij kunnen dan bijhouden of die pagina is geopend vanwege het klikken op een specifieke advertentie. Gegevens die zijn verkregen door het gebruik van conversiecookies worden gebruikt voor statistische rapportage voor AdWords-klanten die conversietracking gebruiken. Deze statistieken vertellen ons het totale aantal gebruikers dat op een door Google weergegeven advertentie heeft geklikt en is doorgestuurd naar een pagina met een tag voor het bijhouden van conversies.

Naast het bijhouden van conversies gebruiken we ook “remarketing” functies.

Met de “remarketing” functie van Google kunnen we gebruikers bereiken die eerder onze website hebben bezocht. Op deze manier kunnen we gebruikers van deze website die al geïnteresseerd zijn in onze producten of diensten presenteren met onze advertenties op andere websites van het displaynetwerk. AdWords bepaalt ook wat gemeenschappelijke interesses en gedeelde kenmerken zijn van gebruikers van onze website op basis van gebruikersgedrag op websites in het Google Display Netwerk in de afgelopen 30 dagen en contextuele gegevens over zoekmachines. Op basis van deze informatie vindt AdWords vervolgens nieuwe potentiële klanten op de markt waarvan de interesses en kenmerken vergelijkbaar zijn met die van gebruikers van onze website. Target-audience-specifieke remarketing vindt plaats door gebruik van cookies in combinatie, zoals Google Analytics-cookies en Google DoubleClick-cookies, in de browsers van de websitegebruikers.

Als u niet wilt volgen, kunt u het gebruik ervan blokkeren door de installatie van cookies te voorkomen door de juiste instelling in uw browser te selecteren (optie uitschakelen). of door de onderstaande link te volgen en de plug-in te installeren die daar wordt aangeboden:

https://www.google.com/settings/ads/plugin. U kunt ook het gebruik van cookies van derden deactiveren door naar de deactiveringswebsite van het Network Advertising Initiative op http://www.networkadvertising.org/choices/te gaan en daar verder te gaan volgens de opt-out.

De bovenstaande informatie over 'Google Analytics' is ook van toepassing op Google Adwords.

Meer informatie over Google Adwords is te vinden onder deze links:

http://www.google.com/privacy/ads/

Cookie Statement

Dit cookiestatement is van toepassing op Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. (hierna te noemen “de onderneming” of “wij”.

De onderneming plaatst wanneer je een van onze (actie) websites bezoekt een aantal cookies op je computer om je ervaring online te verbeteren. Zo kunnen wij eenvoudig inloggen faciliteren, zien welke pagina’s je bezoekt of welke onderwerpen voor jou van belang zijn en bijhouden wat je in je winkelmandje hebt gestopt. Cookies zijn ongevaarlijk. Cookies kunnen geen virussen overbrengen. Elk cookie is uniek en kan alleen worden gelezen door de server die het aan je systeem heeft gegeven.

Een belangrijk doel van cookies is dat ze gebruikt worden om je tijd te besparen. Het doel van een cookie is de webserver te vertellen dat je terug bent gekomen op een bepaalde webpagina, of dat je voor bepaalde webpagina’s extra aandacht hebt. 

Als je je bijvoorbeeld registreert op onze website helpt een cookie de webpagina om je gegevens op te halen. Dit kan nuttig zijn om het proces van het vastleggen van je persoonlijke gegevens zoals klantnummer, verzendadres etc. te vereenvoudigen. Wanneer je onze website weer bezoekt, kunnen de gegevens die je eerder hebt opgegeven weer worden opgehaald.

Zo kun je de functies van onze website die je eerder hebt gekozen, gemakkelijk weer gebruiken en staat deze beter op je ingesteld.

Wij maken ook gebruik van pixels, tags en andere codes, die wij plaatsen op onze websites, waarbij het uitlezen uitsluitend voor ons aan derde partijen is opgedragen.

De websites van onze ondernemingen en overige actiesites herkenbaar aan een van onze logo’s, waaronder doch niet uitsluitend; www.oetker.nl, www.koopmans.com, webshop.oetker.nlwww.bakken.nl, www.zondagbakdag.nl, www.pizzaburger.nl, www.bigamericans.nl, www.aandebakdag.nl, www.familieonsbesterecept.nl, www.bakkenvooreenfeestje.nl, maken gebruik van de volgende cookies:

www.Koopmans.com

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Third party request cookies 

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
AddthisMeten van social shares vanaf het platformDit is een cookie van een derde partij50 maanden
Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst
Id (.doubleclick.net)GebruikersindentificatieDit is een cookie van een derde partij730 dagen
_drt_ (.doubleclick.net)Social cookieDit is een cookie van een derde partij
Dit is een cookie van een derde partij
DSID (.doubleclick.net)Ingelogde gebruikers (Google Account)Dit is een cookie van een derde partij24 uur
IDE (.doubleclick.net)Vervanging voor de ID cookie voor gebruikers identificatieDit is een cookie van een derde partij "730 dagen

www.Oetker.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

www.Zondagbakdag.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Third party request cookies 

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
AddthisMeten van social shares vanaf het platformDit is een cookie van een derde partij50 maanden
Geen invloed op, door middel van code worden cookies geplaatst
DoubleclickGebruikersindentificatie
Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Phone Number)
 730 dagen
Facebook custom audienceGebruikersindentificatieGeen toestemming
Altijd, tot de code verwijderd wordt

www.Pizzaburger.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Third party request cookies 

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
AddthisMeten van social shares vanaf het platformDit is een cookie van een derde partij50 maanden
Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst
Id (.doubleclick.net)GebruikersindentificatieDit is een cookie van een derde partij730 dagen
_drt_ (.doubleclick.net)Social cookieDit is een cookie van een derde partij
Dit is een cookie van een derde partij
DSID (.doubleclick.net)Ingelogde gebruikers (Google Account)Dit is een cookie van een derde partij24 uur
IDE (.doubleclick.net)Vervanging voor de ID cookie voor gebruikers identificatieDit is een cookie van een derde partij "730 dagen

www.Bigamericans.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. Oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. Oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

 

 

www.Aandebakdag.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 manden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Webshop.oetker.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Third party request cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
AddthisMeten van social shares vanaf het platformDit is een cookie van een derde partij50 maanden
Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst
Id (.doubleclick.net)GebruikersindentificatieDit is een cookie van een derde partij730 dagen
_drt_ (.doubleclick.net)Social cookieDit is een cookie van een derde partij
Dit is een cookie van een derde partij
DSID (.doubleclick.net)Ingelogde gebruikers (Google Account)Dit is een cookie van een derde partij24 uur
IDE (.doubleclick.net)Vervanging voor de ID cookie voor gebruikers identificatieDit is een cookie van een derde partij "730 dagen

 

 

www.Bakkenvooreenfeestje.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Third party request cookies 

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
AddthisMeten van social shares vanaf het platformDit is een cookie van een derde partij50 maanden
Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst

www.Familieonsbesterecept.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. Oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. Oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Third party request cookies 

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
AddthisMeten van social shares vanaf het platformDit is een cookie van een derde partij
50 maanden Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst

www.Oetkerbakken.nl

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Third party request cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
DoubleclickGebruikersidentificatieAnonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Interaction Data , Page Views , Serving Domains) Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII)) PII (Phone Number)730 dagen
Facebook custom aucienceGebruikersidentificatieGeen toestemming
Altijd, tot de code verwijderd wordt

www.Oetkerpizza.nl

 

First party cookies

NaamDoelSleutel (= toegang tot gegevens)
Geldigheidsduur
_ga
 Gebruikt om gebruikers te onderscheidenDr. Oetker, Partout50 maanden
_gatDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.Dr. Oetker, Partout10 minuten
__utmaWordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.Dr. oetker, Partout
50 maanden vanaf
__utmtDeze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.Dr. oetker, Partout10 minuten
__utmbBepalen van een nieuwe sessie / bezoekDr. oetker, Partout30 minuten
__utmcIn combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindtDr. Oetker, Partout
Einde browsersessie
__utmzWordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.Dr. Oetker, Partout6 maanden
__utmvWordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.Dr. Oetker, Partout50 maanden

Cookies verwijderen

Cookies verwijderen in Internet Explorer 7 & 8

1. Klik op Extra

2. Klik op tabblad Algemeen onder Browsergeschiedenis op Verwijderen.

3. je hebt de volgende mogelijkheden:

  • In Internet Explorer 7: Klik op Cookies verwijderen, Ja en vervolgens op Sluiten.
  • In Internet Explorer 8: Schakel het selectievakje Cookies in en klik vervolgens op verwijderen.

4. Klik op OK.

 

Cookies verwijderen in FireFox

1. Ga naar Extra > Opties > tab Privacy.

2. Klik op recente geschiedenis wissen.

3. Onder Details kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval “Cookies” aan.

 

Cookies verwijderen in Chrome

1. Klik op het steeksleuteltje rechts bovenin.

2. Klik op instellingen.

3. Kies tab Geavanceerde opties.

4. Klik onder Privacy op de button Browser wissen.

5. Zorg in ieder geval dat “Cookies en andere sitegegevens verwijderen” aangevinkt staat.

6. Klik op “Browsergegevens wissen”. 

  

Cookies verwijderen in Safari

1. Open Safari. Dit is het blauwe icoon in de vorm van een kompas.

2. Kies bovenin voor Safari en klik op “Voorkeuren”.

3. Klik bovenin het nieuwe venster op “Beveiliging”(met het slotje). 

 

Amersfoort, 10 september 2018.