Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt.

Door verder te gaan op deze site (te navigeren, scrollen, etc.)  of door deze tekst weg te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Privacy- en cookieverklaring

Dit Privacy- & cookiebeleid is van toepassing op Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. (hierna verder te noemen “de onderneming” of “wij”).

Inleiding

De bescherming van de persoonlijke levenssfeer is voor de onderneming,  van essentieel belang om haar werkzaamheden uit te kunnen voeren. Wij  nemen de wet- en regelgeving op gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht. Uiteraard worden persoonsgegevens van klanten en bezoekers van onze  websites met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Online worden jouw persoonsgegevens beveiligd achter een beveiligde verbinding.

Hieronder lees je meer gedetailleerd hoe wij de bescherming van de persoonlijke levenssfeer vorm geven. 

De onderneming, gevestigd aan de Hardwareweg 8, 3821 BM te Amersfoort, is de Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking van de persoonsgegevens die een bezoeker of consument aan ons verstrekt in verband met aankopen bij ons of bij bezoek aan één van onze websites. Indien je persoonlijke gegevens aan ons verstrekt, worden deze opgeslagen in een bestand. Dit bestand is aangemeld bij de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag. 

Dit Privacy- & cookiebeleid is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens door de onderneming alsmede alle onze (actie)websites.  

Voor welke doeleinden verwerken wij persoonsgegevens?

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor de onderneming persoonsgegevens verzameld en verwerkt. 

  • Wanneer je producten en/of diensten van ons afneemt en bestelhistorie. Dit kan via onze website, webshop of via het consumentenservicecenter. 
  • Wanneer je contact met ons opneemt. Dit contact kan telefonisch zijn (waarbij telefoongesprekken kunnen worden gemonitord voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden), maar hieronder verstaan wij  ook indien je ons via e-mail benadert, het contactformulier invult, gebruik maakt van de chatfunctie, meedoet aan enquêtes, prijsvragen of (panel)onderzoeken,  inlogt op jouw account, je aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social media benadert. 
  • Voor de uitvoering van de overeenkomsten indien deze met je is gesloten of de precontractuele fase. In het kader van het uitvoeren van een overeenkomst kunnen wij, bijvoorbeeld voor het laten verzenden van producten, je persoonsgegevens uitsluitend voor dit doel aan een derde, die betrokken is bij de uitvoering van de overeenkomst, verstrekken.
  • Voor de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
  • Om bezoekers van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden, waarbij        wij rekening trachten te houden met jouw voorkeuren op basis van aangeschafte of afgenomen producten en/of diensten en je interesses op basis van met je toestemming vastgelegd gebruik van onze (mobiele) website (inclusief gebruikte apps). Wij kunnen bezoekers rechtstreek op de hoogte houden maar ook door campagnes via social media. 
  • Voor deelname aan  ons loyaliteitsprogramma. 
  • Voor zover persoonsgegevens kunnen worden aangemerkt als bijzondere persoonsgegevens, zoals gezondheidsgegevens, worden deze uitsluitend verwerkt voor het doel waarvoor je uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven. 

Gebruik E-mail

Je e-mailadres wordt, indien je daarvoor toestemming hebt gegeven, gebruikt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten van de onderneming. Die toestemming kun je altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door ons een e-mail te sturen, onder vermelding van WBP, naar info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans). 

Daarnaast kun je, indien je daarvoor toestemming hebt gegeven, ook specifieke nieuwsbrieven van de onderneming ontvangen. jouw toestemming voor deze nieuwsbrieven, kun je eveneens altijd intrekken, door te maken van de afmeldlink in het toegezonden nieuwsbrief of door ons een e-mail te sturen onder vermelding van WBP, naar info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans).

Recht van verzet

Indien je in het geheel geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten of diensten, dan kun je ons een e-mail sturen, info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans), of gebruik maken van het contactformulier. Vermeldt bij jouw bericht ‘blokkering Wbp”. 

Social Media

Wij gaan graag, via het web en (eigen) social media kanalen, in dialoog met klanten, en bezoekers van de website over haar organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. Wij volgen hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en blogs. Hierbij spannen wij ons in  om feeds op deze kanalen te volgen, daaraan deel te nemen en/of proactief op in te gaan en individuele, relevante vragen en opmerkingen te beantwoorden. Wij behouden ons  uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren, kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan feeds en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, wij  (persoons-) gegevens vast zullen leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacy statement worden verwerkt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact met ons opnemen per e-mail: info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans). 

Gebruik van cookies

https://support.google.com/ads/answer/7395996Wij gebruiken eigen cookies en cookies van anderen om activiteiten te analyseren en onze services op onze websites te verbeteren. De cookies bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie. 

Door onze websites te gebruiken, gaat je akkoord met het gebruik van deze cookies.

Op onze websites zijn de onderstaande diensten van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google") ingeschakeld:

 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van "cookies", dit zijn tekstbestanden die op uw computer of telefoon worden opgeslagen en die een analyse van jouw gebruik van de website mogelijk maken. 

De informatie die door de cookie wordt gegenereerd met betrekking tot uw gebruik van onze website, inclusief uw IP-adres ("gebruiksgegevens"), wordt meestal naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen.

Op onze websites gebruiken we een zogeheten "gat._anonymizeIp ()" -script, een extensie van Google Analytics die ervoor zorgt dat uw IP-adressen geanonimiseerd worden na geolocatie ("IP-masking"). Door middel van de IP-anonimisering wordt jouw IP-adres vooraf door Google ingekort binnen de lidstaten van de Europese Unie of in andere landen die het Verdrag betreffende de Europese Economische Ruimte hebben ondertekend. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres overgebracht naar een server van Google in de VS, waar het vervolgens wordt afgekapt.

Google zal deze informatie namens ons gebruiken om jouw gebruik van onze website te evalueren, rapporten over de website-activiteit voor ons samen te stellen en ons verdere services te bieden die betrekking hebben op het gebruik van websites en internet. Het IP-adres dat door jouw browser wordt verzonden binnen de parameters van Google Analytics, wordt niet gekoppeld aan andere gegevens die door Google worden bewaard. Deze gegevens worden alleen doorgegeven aan derden op basis van wettelijke voorschriften of voor het verwerken van ordergegevens. In geen geval zal Google uw gebruiksgegevens koppelen aan andere gegevens die door Google zijn opgeslagen. 

Je kunt het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen in uw browser te selecteren. Houd er echter rekening mee dat in dit geval mogelijk niet de volledige functionaliteit van deze website kan worden gebruikt. Bovendien wordt voorkomen dat de door de gegenereerde gegevens en gegevens met betrekking tot het gebruik van de website (inclusief jouw IP-adres) door Google, evenals de verwerking van deze gegevens door Google. Download en installeer daarvoor deze browser plug-in via de volgende link.

Meer gedetailleerde informatie over Google Analytics is te vinden onder deze link:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Google Analytics-advertentiefuncties (DoubleClick)

Naast Google Analytics is de analytische reclamefunctie “DoubleClick” ingeschakeld op deze website. Dit houdt in dat verdere gegevens worden verzameld door middel van een Google-cookie, die de standaardimplementatie van Google Analytics overschrijdt. Daarom maakt onze website, naast cookies van Google Analytics, gebruik van cookies van anderen.

De DoubleClick-functie dient om relevante advertenties van ons en van derden te tonen. Jouw browser krijgt een ID-nummer (ID) als pseudoniem om te controleren welke advertenties in jouw browser zijn getoond en op welke advertenties is geklikt. Het gebruik van DoubleClick-cookies maakt het mogelijk advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken aan onze en andere websites op internet. De informatie die door de cookies wordt gegenereerd, wordt ter evaluatie overgedragen aan een server in de VS en daar door Google opgeslagen. De gegevens worden alleen doorgegeven aan derden op basis van wettelijke voorschriften of bij de verwerking van ordergegevens. In geen geval zal Google uw gebruiksgegevens koppelen aan andere gegevens die door Google zijn opgeslagen.

Jij kan het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen in je browser te selecteren; Houd er echter rekening mee dat u in dit geval mogelijk niet de volledige functionaliteit van deze website kunt gebruiken. Bovendien kan je het verzamelen van gegevens die door de cookies worden gegenereerd voorkomen door de browserplug-in te downloaden en te installeren die beschikbaar is via de volgende link. Als alternatief kan je de DoubleClick-cookies op de website van Digital Advertising Alliance ook via de volgende link deactiveren. Bovendien is bovenstaande informatie over "Google Analytics" ook van toepassing op de Analytics-advertentiefuncties.

Gedetailleerde informatie over DoubleClick is te vinden onder deze link:

http://www.google.com/policies/technologies/ads/

 

Google Adwords

Deze website maakt gebruik van Google AdWords, een analysedienst van Google Inc. en Conversion Tracking van Google AdWords. Google AdWords maakt gebruik van cookies die op jouw computer of telefoon worden opgeslagen (het zogenaamde "Conversion Cookie") wanneer je op een door Google getoonde advertentie klikt. Deze cookies worden na 30 dagen niet meer effectief en worden niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Als je specifieke pagina's van onze website bezoekt, Google en wij kunnen dan bijhouden of die pagina is geopend vanwege het klikken op een specifieke advertentie. Gegevens die zijn verkregen door het gebruik van conversiecookies worden gebruikt voor statistische rapportage voor AdWords-klanten die conversietracking gebruiken. Deze statistieken vertellen ons het totale aantal gebruikers dat op een door Google weergegeven advertentie heeft geklikt en is doorgestuurd naar een pagina met een tag voor het bijhouden van conversies.

 

Naast het bijhouden van conversies gebruiken we ook “remarketing” functies.

Met de “remarketing”functie van Google kunnen we gebruikers bereiken die eerder onze website hebben bezocht. Op deze manier kunnen we gebruikers van deze website die al geïnteresseerd zijn in onze producten of diensten presenteren met onze advertenties op andere websites van het displaynetwerk. AdWords bepaalt ook wat gemeenschappelijke interesses en gedeelde kenmerken zijn van gebruikers van onze website op basis van gebruikersgedrag op websites in het Google Display Netwerk in de afgelopen 30 dagen en contextuele gegevens over zoekmachines. Op basis van deze informatie vindt AdWords vervolgens nieuwe potentiële klanten op de markt waarvan de interesses en kenmerken vergelijkbaar zijn met die van gebruikers van onze website. Target-audience-specifieke remarketing vindt plaats door gebruik van cookies in combinatie, zoals Google Analytics-cookies en Google DoubleClick-cookies, in de browsers van de websitegebruikers.

Als u niet wilt volgen, kunt u het gebruik ervan blokkeren door de installatie van cookies te voorkomen door de juiste instelling in uw browser te selecteren (optie uitschakelen). of door de onderstaande link te volgen en de plug-in te installeren die daar wordt aangeboden:

https://www.google.com/settings/ads/plugin. U kunt ook het gebruik van cookies van derden deactiveren door naar de deactiveringswebsite van het Network Advertising Initiative op http://www.networkadvertising.org/choices/te gaan en daar verder te gaan volgens de opt-out.

De bovenstaande informatie over 'Google Analytics' is ook van toepassing op Google Adwords.

Meer informatie over Google Adwords is te vinden onder deze links:

http://www.google.com/privacy/ads/

Dr. Oetker en andere websites

Op onze websites tref je een aantal links aan naar andere websites. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met jouw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die je bezoekt. 

Vragen

Heb je na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kun je deze richten aan: 

Dr. Oetker of Koopmans, t.a.v. Consumentenservice, Postbus 57, 3800 AB Amersfoort. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken of telefonisch contact op te nemen met de consumentenservice via (gratis) telefoonnummer 0800 – 0220770 (Dr. Oetker) of 0800 – 0223306 (Koopmans). Wil je liever een e-mail sturen dan kan dit via info@oetker.nl (Dr. Oetker) of info@koopmans.com (Koopmans).  

Wijzigingen

Wij behoudens ons  het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren je dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. 

Amersfoort, 10 april 2017. 

Cookie Statement

Dit cookiestatement is van toepassing op Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. (hierna te noemen “de onderneming” of “wij”.

De onderneming plaatst wanneer je een van onze (actie) websites bezoekt een aantal cookies op je computer om je ervaring online te verbeteren. Zo kunnen wij eenvoudig inloggen faciliteren, zien welke pagina’s je bezoekt of welke onderwerpen voor jou van belang zijn en bijhouden wat je in je winkelmandje hebt gestopt. Cookies zijn ongevaarlijk. Cookies kunnen geen virussen overbrengen. Elk cookie is uniek en kan alleen worden gelezen door de server die het aan je systeem heeft gegeven.

Een belangrijk doel van cookies is dat ze gebruikt worden om je tijd te besparen. Het doel van een cookie is de webserver te vertellen dat je terug bent gekomen op een bepaalde webpagina, of dat je voor bepaalde webpagina’s extra aandacht hebt. 

Als je je bijvoorbeeld registreert op onze website helpt een cookie de webpagina om je gegevens op te halen. Dit kan nuttig zijn om het proces van het vastleggen van je persoonlijke gegevens zoals klantnummer, verzendadres etc. te vereenvoudigen. Wanneer je onze website weer bezoekt, kunnen de gegevens die je eerder hebt opgegeven weer worden opgehaald.

Zo kun je de functies van onze website die je eerder hebt gekozen, gemakkelijk weer gebruiken en staat deze beter op je ingesteld.

Wij maken  ook gebruik van pixels, tags en andere codes, die wij plaatsen op onze websites, waarbij het uitlezen uitsluitend voor ons aan derde partijen is opgedragen.

De websites van onze ondernemingen en overige actiesites herkenbaar aan een van onze logo’s, waaronder doch niet uitsluitend; www.oetker.nl, www.koopmans.com, webshop.oetker.nl,  www.bakken.nl, www.zondagbakdag.nl, www.pizzaburger.nl, www.bigamericans.nl, www.aandebakdag.nl, www.familieonsbesterecept.nl, www.bakkenvooreenfeestje.nl, maken gebruik van de volgende cookies:

www.Koopmans.com

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


Third party request cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

Addthis

Meten van social shares vanaf het platform

Dit is een cookie van een derde partij

4 – 5 jaar

Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst

Id (.doubleclick.net)

Gebruikersindentificatie

Dit is een cookie van een derde partij

730 dagen

_drt_ (.doubleclick.net)

Social cookie

Dit is een cookie van een derde partij

Dit is een cookie van een derde partij

DSID (.doubleclick.net)

Ingelogde gebruikers (Google Account)

Dit is een cookie van een derde partij

24 uur

IDE (.doubleclick.net)

Vervanging voor de ID cookie voor gebruikers identificatie

Dit is een cookie van een derde partij "

730 dagen


www.Oetker.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


www.Zondagbakdag.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


Third party request cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

Addthis

Meten van social shares vanaf het platform

Dit is een cookie van een derde partij

4 – 5 jaar

Geen invloed op, door middel van code worden cookies geplaatst

Doubleclick

Gebruikersindentificatie

Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)

Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII))

PII (Phone Number)

 

730 dagen

Facebook custom audience

Gebruikersindentificatie

Geen toestemming

Altijd, tot de code verwijderd wordt


www.Pizzaburger.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


Third party request cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

Addthis

Meten van social shares vanaf het platform

Dit is een cookie van een derde partij

4 – 5 jaar

Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst

Id (.doubleclick.net)

Gebruikersindentificatie

Dit is een cookie van een derde partij

730 dagen

_drt_ (.doubleclick.net)

Social cookie

Dit is een cookie van een derde partij

Dit is een cookie van een derde partij

DSID (.doubleclick.net)

Ingelogde gebruikers (Google Account)

Dit is een cookie van een derde partij

24 uur

IDE (.doubleclick.net)

Vervanging voor de ID cookie voor gebruikers identificatie

Dit is een cookie van een derde partij "

730 dagen


www.Bigamericans.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


www.Aandebakdag.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


Webshop.oetker.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


Third party request cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

Addthis

Meten van social shares vanaf het platform

Dit is een cookie van een derde partij

4 – 5 jaar

Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst

Id (.doubleclick.net)

Gebruikersindentificatie

Dit is een cookie van een derde partij

730 dagen

_drt_ (.doubleclick.net)

Social cookie

Dit is een cookie van een derde partij

Dit is een cookie van een derde partij

DSID (.doubleclick.net)

Ingelogde gebruikers (Google Account)

Dit is een cookie van een derde partij

24 uur

IDE (.doubleclick.net)

Vervanging voor de ID cookie voor gebruikers identificatie

Dit is een cookie van een derde partij "

730 dagen


www.Bakkenvooreenfeestje.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


Third party request cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

Addthis

Meten van social shares vanaf het platform

Dit is een cookie van een derde partij

4 – 5 jaar

Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst


www.Familieonsbesterecept.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar


Third party request cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

Addthis

Meten van social shares vanaf het platform

Dit is een cookie van een derde partij

4 – 5 jaar

Geen invloed op, door middle van code worden cookies geplaatst


www.Oetkerbakken.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

 

Third party request cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

Doubleclick

Gebruikersidentificatie

Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data, Hardware/Software Type, Interaction Data , Page Views , Serving Domains) Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII)) PII (Phone Number)

730 dagen

Facebook custom aucienceGebruikersidentificatieGeen toestemmingAltijd, tot de code verwijderd wordt

www.Oetkerpizza.nl

First party cookies

Naam

Doel

Sleutel (= toegang tot gegevens)

Geldigheidsduur

_ga

 

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

_gat

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken tbv customization.

Dr. Oetker, Partout

10 minuten

__utma

Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden.

Dr. oetker, Partout

2 jaar vanaf

__utmt

Deze cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken die moeten worden aangebracht naar doubleclick.net te beperken.

Dr. oetker, Partout

10 minuten

__utmb

Bepalen van een nieuwe sessie / bezoek

Dr. oetker, Partout

30 minuten

__utmc

In combinatie met de __utmb, om te bepalen of de gebruiker zich in een nieuwe sessie bevindt

Dr. Oetker, Partout

Einde browsersessie

__utmz

Wordt gebruikt om het type kanaal te kunnen achterhalen waar de gebruiker van afkomstig is, zoals google, facebook etc.

Dr. Oetker, Partout

6 maanden

__utmv

Wordt gebruikt om bezoeker-niveau op te slaan in een aangepaste data variabele.

Dr. Oetker, Partout

2 jaar

Cookies verwijderen

 

Cookies verwijderen in Internet Explorer 7 & 8

1. Klik op Extra

2. Klik op tabblad Algemeen onder Browsergeschiedenis op Verwijderen.

3. je hebt de volgende mogelijkheden:

  • In Internet Explorer 7: Klik op Cookies verwijderen, Ja en vervolgens op Sluiten.
  • In Internet Explorer 8: Schakel het selectievakje Cookies in en klik vervolgens op verwijderen.

4. Klik op OK.

 

Cookies verwijderen in FireFox

1. Ga naar Extra > Opties > tab Privacy.

2. Klik op recente geschiedenis wissen.

3. Onder Details kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval “Cookies” aan.

 

Cookies verwijderen in Chrome

1. Klik op het steeksleuteltje rechts bovenin.

2. Klik op instellingen.

3. Kies tab Geavanceerde opties.

4. Klik onder Privacy op de button Browser wissen.

5. Zorg in ieder geval dat “Cookies en andere sitegegevens verwijderen” aangevinkt staat.

6. Klik op “Browsergegevens wissen”. 

  

Cookies verwijderen in Safari

1. Open Safari. Dit is het blauwe icoon in de vorm van een kompas.

2. Kies bovenin voor Safari en klik op “Voorkeuren”.

3. Klik bovenin het nieuwe venster op “Beveiliging”(met het slotje). 

 

Amersfoort, 10 april 2017.