Flag
Meer
Over Dr. Oetker

Dr. Oetker is een merk dat bijna iedereen kent. Het brede assortiment producten is in veel Nederlandse keukens terug te vinden. Van de vriesvers pizza's tot zakjes basis bakingredienten tot brownies mixen en kant-en-klare toetjes. Naast de producten in de supermarkt hebben wij ook een breed assortiment producten voor de professionele gebruikers. 

Dr. Oetker is van oorsprong een Duits bedrijf. Meer dan honderd jaar geleden begon Dr. August Oetker met het verkopen van zakjes Backin bakpoeder. Al snel betrad hij de internationale markt. Bijna honderd jaar geleden begonnen we met de verkoop van pudding mixen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de vijf grootste merken in Nederland. Innovatie is onze kern.

De kern van Dr. Oetker

'Kwaliteit is het beste recept', dat is al meer dan honderd jaar de basis van onze onderneming.

Onder kwaliteit verstaan wij het juist samenstellen van producten op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Dit moet leiden tot producten die een onderscheidende smaak en beleving hebben, zonder daarbij onnodig veel toevoegingen te hanteren.

Dr. Oetker is een merk met historie, maar innovatie en vernieuwing zijn sleutelwoorden in het bedrijf. Goede voorbeelden hiervan zijn de diepvriespizza's en koelverse toetjes.

Op al onze producten geven wij 'lukt altijd garantie'. Dr. Oetker producten worden uitsluitend gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, want wij vinden: Kwaliteit is het beste recept. Dat betekent ook dat wij zo goed mogelijk proberen aan te sluiten bij de (smaak)wensen van onze gebruikers. Producten worden daarom uitgebreid getest voor ze op de Nederlandse markt komen

Samenwerking met SOS Kinderdorpen

Samen een taart bakken, voor een speciale gelegenheid of zomaar op een regenachtige zondag, is altijd een feest. Een kans om iets leuks te doen met het hele gezin. Met liefde en zorg tover je in een handomdraai iets moois uit de oven.

Voor SOS Kinderdorpen is een liefdevol gezin de solide basis die kinderen nodig hebben om zich te ontwikkelen. Dr. Oetker, van oudsher een familiebedrijf, onderschrijft die visie. Maatschappelijke betrokkenheid bij familie en kinderen in het bijzonder, is daarom vanzelfsprekend.

Een duurzame en internationale samenwerking tussen Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen is dan ook een logische stap. Want uiteindelijk blijft familie het mooiste recept.

Dr. Oetker: duurzaam ondernemen

Het van oorsprong Duitse familiebedrijf Dr. Oetker kent een lange traditie in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds de oprichting meer dan 100 jaar geleden zijn continuïteit en lange termijn altijd sleutelwoorden geweest. Succes hangt dan ook nauw samen met het bewust omgaan met natuurlijke middelen, en betrokkenheid bij medewerkers en de maatschappij. Familiewaarden en in het bijzonder het welzijn van kinderen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom hebben wij ervoor gekozen de samenwerking op te zoeken met goede doelen als SOS Kinderdorpen.

August Oetker

Baanbrekende bakpoeder

Dr. Oetker Backin bakpoeder was het begin tot wereldwijd succes

Lees hier meer
Lees hier meer
Lees hier meer