Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Dr. Oetker Pizza's

Toen aan het einde van de 17de eeuw in Italië de eerste pizza gebakken werd, kon niemand voorspellen dat dit de geboorte zou zijn van één van de meest geliefde maaltijden. Vanuit Italië veroverde de pizza de hele wereld…

Zo’n 300 jaar na het ontstaan van de pizza hebben de chef-koks van Dr. Oetker het pizzagenot zo eenvoudig mogelijk gemaakt, door de diepvriespizza’s op de markt te brengen. Er is voor elk wat wils; de verse bodem met knapperige dikke rand van de Casa di Mama pizza, de krokante bodem met dunne rand bij de Ristorante pizza, of de wat dikkere knapperige en luchtige bodem van de Big Americans pizza. Qua smaken is er ook veel te kiezen van traditioneel met tomatensaus en mozzarella tot juist apart door Turkse of Griekse invloeden op de Culinaria pizza.

Pizza's bewaren

Bewaar een Dr. Oetker Pizza altijd in de vriezer. Ontdooide pizza's worden niet meer zo lekker krokant als ze eenmaal ontdooid zijn geweest. De bodem van de pizza is niet meer optimaal. Wij adviseren om onze pizza's, altijd te vervoeren in een diepvriestas. Zo blijven de pizza's ook diepgevroren in de weg van de supermarkt naar uw huis. Als je geen vriezer hebt of de pizza is ontdooid, dan kun je de pizza eventueel 24 uur in de koelkast bewaren, maar wij raden het af. Let op: Casa di Mama pizza's kunnen niet in de koelkast bewaard worden. Deze pizza moet in bevroren toestand de oven in!

Bevatten Dr. Oetker pizza's echte kaas?

Dr. Oetker staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Om aan deze kwaliteitscriteria te voldoen stellen wij bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit van onze grondstoffen.

Het is daarom voor Dr. Oetker vanzelfsprekend dat alleen kwalitatief hoogwaardige kaas gebruikt wordt. Immers alleen echte kaas staat garant voor de volle smaak van de pizza's.

Pizza's van Dr. Oetker bevatten volwaardige kwaliteitskaas waaronder Mozzarella, Parmezaanse, Edammer, Emmentaler en andere kazen.