Dr. Oetker Pizza's

Toen aan het einde van de 17de eeuw in Italië de eerste pizza gebakken werd, kon niemand voorspellen dat dit de geboorte zou zijn van één van de meest geliefde maaltijden. Vanuit Italië veroverde de pizza de hele wereld…

Zo’n 300 jaar na het ontstaan van de pizza hebben de chef-koks van Dr. Oetker het pizzagenot zo eenvoudig mogelijk gemaakt, door de diepvriespizza’s op de markt te brengen. Er is voor elk wat wils; de verse bodem met knapperige dikke rand van de Casa di Mama pizza, de krokante bodem met dunne rand bij de Ristorante pizza, of de wat dikkere knapperige en luchtige bodem van de Big Americans pizza. Qua smaken is er ook veel te kiezen van traditioneel met tomatensaus en mozzarella tot juist apart door Turkse of Griekse invloeden op de Culinaria pizza.

Pizzaburger
Pizzaburger

De eerste pizza in burgervorm!

Van binnen smeuïg als een pizza, van buiten krokant als een burger! De pizza in burgervorm die met één hand gegeten kan worden zonder te knoeien. Dr. Oetker Pizzaburger, de smaak van een pizza en het gemak van een burger.

naar producten
Bistro Flammkuchen
Bistro Flammkuchen

De Flammkuchen heeft een flinterdunne, krokante bodem belegd met crème fraîche en eenvoudige, maar kwalitatieve ingrediënten. Bistro Flammkuchen is ideaal als snack, voor bezoek, of gewoon heerlijk voor bij de borrel! Verkrijgbaar in de twee lekkere smaken: Ham en Salami.

naar producten
Tradizionale pizza
Tradizionale

Tradizionale is dè steenovenpizza van Dr. Oetker die niet alleen smaakt als een echte Italiaanse steenovenpizza, maar er ook zo uit ziet! Het unieke aan Tradizionale is dat de pizza direct op steen gebakken is. Hierdoor krijgt de pizza een bijzondere bodem die ongelooflijk knapperig van buiten is en heerlijk luchtig van binnen.

Ontdek de heerlijke smaakvarianten van Dr. Oetker Tradizionale. En geniet van de bijzondere luchtige steenovenbodem, de knapperige korst en de passie van de Italiaanse pizzabakker.

Tradizionale : Zo hoort een steenovenpizza te zijn!

naar producten
Ristorante pizza
Ristorante

Een krokante dunne bodem, rijkelijk belegd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en natuurlijk een ruime keuze zoals bij de pizzeria, die in ieders smaak voorziet. Alle Ristorante pizza's zijn belegd met echte kaas. Alleen echte kaas staat garant voor de volle smaak van de pizza's.

Buon Appetito!

Ristorante: smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

naar Ristorante pizza's
Big Americans pizza's
Big Americans

Big Americans zijn pizza’s met een extra dikke bodem. Knapperig van buiten, luchtig van binnen en extra rijk belegd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en extra veel echte kaas.

Ben jij er klaar voor?

The Real Big Taste!

naar Big Americans pizza's
Casa di Mama pizza's
Casa di Mama

Casa di Mama, een authentieke Italiaanse pizza met krokante dunne bodem en luchtige dikke rand, die thuis in de oven rijst.

De beste ingrediënten en de dikke rand maken Casa di Mama tot een authentieke Italiaanse pizzabelevenis.Deze unieke gistbodem smaakt het best als deze in de voorverwarmde oven op 250 graden op de bakplaat gebakken wordt.

Pizza, zoals la Mama hem maakt.

naar Casa di Mama pizza's
La Margherita pizza's
La Margherita

La Margherita, de heerlijke steenovenpizza met de beste ingredienten, op traditionele wijze bereid.

Een krokante dunne steenovenbodem belegd met tomatensaus en originele Italiaanse ingrediënten als mozzarella, basilicum en oregano.

Met La Margherita geniet je van de originele Italiaanse basispizza.

naar La Margherita pizza's
Mini Pizza
Mini Pizza

Rijkelijk belegde mini-pizza’s met een lekkere, krokante bodem. Ideaal als kleine warme maaltijd en als maaltijd voor kinderen. Er zitten vier mini-pizza’s in een verpakking, zodat je Dr. Oetker Mini Pizza altijd op voorraad hebt!

Dr. Oetker Mini pizza is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken.

naar Mini Pizza's
Culinaria pizza
Culinaria

Culinaria pizza opent de wereld van de fusion keuken. Laat je meevoeren op een culinaire reis om de wereld en geniet thuis van de heerlijke combinaties van speciaal uitgezochte, typische ingrediënten en specerijen uit verre landen op een luchtige en krokante pizza bodem.

Culinaria pizza

Pizza's bewaren

Bewaar een Dr. Oetker Pizza altijd in de vriezer. Ontdooide pizza's worden niet meer zo lekker krokant als ze eenmaal ontdooid zijn geweest. De bodem van de pizza is niet meer optimaal. Wij adviseren om onze pizza's, altijd te vervoeren in een diepvriestas. Zo blijven de pizza's ook diepgevroren in de weg van de supermarkt naar uw huis. Als je geen vriezer hebt of de pizza is ontdooid, dan kun je de pizza eventueel 24 uur in de koelkast bewaren, maar wij raden het af. Let op: Casa di Mama pizza's kunnen niet in de koelkast bewaard worden. Deze pizza moet in bevroren toestand de oven in!

Bevatten Dr. Oetker pizza's echte kaas?

Dr. Oetker staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. Om aan deze kwaliteitscriteria te voldoen stellen wij bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit van onze grondstoffen.

Het is daarom voor Dr. Oetker vanzelfsprekend dat alleen kwalitatief hoogwaardige kaas gebruikt wordt. Immers alleen echte kaas staat garant voor de volle smaak van de pizza's.

Pizza's van Dr. Oetker bevatten volwaardige kwaliteitskaas waaronder Mozzarella, Parmezaanse, Edammer, Emmentaler en andere kazen.

Nieuw van Dr. Oetker

Ristorante Mare

Ristorante heeft meer te bieden: Ristorante Mare. De pizza met zalm, tonijn of garnalen. Probeer 'm ook! Meer

Volg ons

Pizza op Facebook

Like onze Dr. Oetker Pizza Facebook en blijf op de hoogte van het laatste pizza nieuws. Like onze pagina