Nieuw:

Verwen Mini Muffins

met stukjes chocolade. Lekker vrolijk en ideaal om uit te delen. Mmm..mini muffins

Regenboogtaart

Alle kleuren van de regenboog taart

Daar wordt je toch vrolijk van! En je kunt 'm helemaal zelf maken. Kijk hier voor het recept en andere leuke verjaardagstaarten. recept

Nieuw:

Swirl Cookies

Een compleet pakket voor 10 Swirl Cookies. Maak deze leuke koekjestraktatie!

Win een bakfiets

met jouw familierecept

Maak elke maand kans op een bakfiets met jouw familierecept. Of win dat jouw recept op onze verpakkingen komt. Lees meer

Luchtige Wolken cake

Luchtige Wolken cake

Met Dr. Oetker Wolken kun je heerlijke variaties maken. Kleine cakejes, ronde cakes met amandelen of een verrukkelijk toetje. Wolken cake

ACTIE

Man, man, man… wat handig!

Vertel ons wat jij onhandig vindt en win een jaar gratis Pizzaburgers! Ga naar pizzaburger.nl

Bak recepten

Bak zelf de lekkerste taarten, cakes, muffins met de recepten van Dr. Oetker. Hier vind je dé recepten om vrienden en familie te verrassen met vers gebak of een romig dessert.

Als ze vragen waar je de verse taart hebt gekocht, dan is dat toch het grootste compliment dat je kunt krijgen. Met deze recepten heb je gegarandeerd succes. Kijk snel bij de recepten en laat je inspireren.

 • Cupcakes: ze zien er super uit, zijn ook nog eens heel lekker en ze zijn ook nog eens leuk om zelf te maken! Mooie cupcakes bakken is heel eenvoudig.

 • Toetjes: op zoek naar lekkere en feestelijke toetjes? Bekijk deze bijzondere dessert recepten. De recepten zijn vrij eenvoudig te maken en toch staat er iets bijzonders op tafel. De perfecte combinatie voor een heerlijke afsluiting van een gezellig etentje.

 • Brood bakken: Heerlijk! De geur van vers gebakken brood! Brood bakken met Dr. Oetker is leuk om te doen en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Kijk bij de recepten voor inspiratie.

 • Chocolade recepten: met deze heerlijke chocoladerecepten van Dr. Oetker kun je jouw gasten zeker weten verrassen en verwennen. Bijvoorbeeld met de heerlijke Tarte au Chocolat, Brownies of bonbons, doe inspiratie op, ga lekker bakken en verwen!

 • Fruit recepten: met deze fruitrecepten tover je het heerlijkste fruitgebak op tafel. Met verse aardbeien, mango's, pruimen en zelfs kruisbessen maak je gebak tot een ware traktatie. Gebak met fruit valt altijd in de smaak!

 • Geboorte traktatie 

 • Internationale bakrecepten: geniet thuis van het beste uit het buitenland! Met deze internationale bakrecepten haal je het beste van de bakkers in het buitenland naar jouw eigen keuken. Denk nog eens terug aan die heerlijke vakantie in België, Engeland of Italië!

 • Kindertraktaties: kinderverjaardagen zijn een groot feest! Cadeautjes, slingers, visite en natuurlijk een lekkere traktatie. Met onderstaande recepten bak je samen met de jarige Job de mooiste en lekkerste kindertraktaties.

 • Koekjes bakken: Lekker koekjes bakken! Met deze recepten van Dr. Oetker maak je zelf de lekkerste koekjes. Zelf koekjes bakken, daar wordt iedereen blij van!

 • Kwarktaart recepten

 • Muffins recepten: heerlijke muffins maak je in een handomdraai met deze lekkere en makkelijke muffin recepten van Dr. Oetker. Met onze Muffins mixen varieer je eindeloos door verschillende ingrediënten toe te voegen.

 • Picknick: leuke en lekkere recepten voor een gezellige picknick op een mooie zomerdag. Met deze picknick recepten bak je zelf de lekkerste variaties en ze zijn gemakkelijk mee te nemen en goed te bewaren.

 • Taartvullingen

 • Verjaardagstaart: een verjaardag is niet compleet zonder verjaardagstaart. Om de jarige en de visite te verrassen met een zelfgebakken verjaardagstaart vindt je hier feestelijke verjaardagstaarten.