Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Kersttoetje: Chocolade trifle met stroopwafel

Steel de show tijdens het kerstdiner met een prachtig Kersttoetje van Brownies en stroopwafelsterren.

4 stuks

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kersttoetje: Chocolade trifle met stroopwafel

Voor het kersttoetje:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter
500 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
2 el suiker
1 pak stroopwafel s

Bereiding

Bereiding

1

Bak de brownies volgens de aanwijzingen op het pak.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: 40 Min.

2

Laat de Brownies afkoelen en snijd 'm in kleinere stukken.

3

Klop de slagroom met de Klop-Fix en suiker stijf.

4

Steek met ster-uitstekers grote en kleine sterren uit de stroopwafels. Met de resten van de stroopwafel kun je ook nog lekkere recepten maken: bijv. Winterse Eton Mess met Stoofpeertjes en Stroopwafel)

5

Vul glaasjes of een grote glazen schaal met een laag stukjes brownie, een laag slagroom en weer een laag stukjes brownie.

6

Bedek het toetje voor de helft met de stroopwafelsterren.

Voedingswaarden Voor het recept Kersttoetje: Chocolade trifle met stroopwafel

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 5459kJ
1304kcal
1632kJ
390kcal
Vet 84g 25g
Koolhydraten 130g 39g
Eiwit 9.3g 2.8g