Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Kersttoetje: Chocolade trifle met stroopwafel

Steel de show tijdens het kerstdiner met een prachtig Kersttoetje van Brownies en stroopwafelsterren.

4 stuks

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kersttoetje: Chocolade trifle met stroopwafel

Voor het kersttoetje:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter
500 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
2 el suiker
1 pak stroopwafel s

Bereiding

Bereiding

1

Bak de brownies volgens de aanwijzingen op het pak.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: 40 Min.

2

Laat de Brownies afkoelen en snijd 'm in kleinere stukken.

3

Klop de slagroom met de Klop-Fix en suiker stijf.

4

Steek met ster-uitstekers grote en kleine sterren uit de stroopwafels. Met de resten van de stroopwafel kun je ook nog lekkere recepten maken: bijv. Winterse Eton Mess met Stoofpeertjes en Stroopwafel)

5

Vul glaasjes of een grote glazen schaal met een laag stukjes brownie, een laag slagroom en weer een laag stukjes brownie.

6

Bedek het toetje voor de helft met de stroopwafelsterren.

Voedingswaarden Voor het recept Kersttoetje: Chocolade trifle met stroopwafel

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 5459kJ
1304kcal
1632kJ
390kcal
Vet 84g 25g
Koolhydraten 130g 39g
Eiwit 9.3g 2.8g