Flag

Vegan brownies met notenpasta

6 porties
Gemiddeld
65
Lekker nuts!!! Bak je vegan brownies, maak je eigen notenpasta en top af met cashewnoten. Yummie!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de notenpasta
50 gpinda's
1 elzonnebloemolie
50 gcashewnoten
Voor de brownies
1 pakDr. Oetker Vegan Brownies Choco
50 gmargarine (100% plantaardige boter)
100 mlwater
Als topping
50 gPecannoten
Extra nodig
keukenmachine
beslagkom
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vegan Brownies Choco
1

Voorbereiden

Doe alle ingrediënten voor de notenpasta in de keukenmachine en meng tot er een pasta ontstaat.

2

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Vouw de geperforeerde randen van de bijgeleverde brownievorm naar buiten.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 170 °C

3

Brownies bereiden

Klop in de beslagkom de margarine los in een kom met de handmixer.

4

Voeg de browniemix en het water toe en mix tot een glad beslag.

5

Roer de helft  van de notenpasta door het browniebeslag.

6

Spatel het beslag in de brownievorm en strijk glad.

7

Bak de brownies in ca. 45 minuten gaar. Laat even afkoelen.

Baktijd: 45 Minuten

8

Topping

Hak de pecannoten grof.

9

Verdeel de rest van de notenpasta met de pecannoten over de brownies en geniet.