Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op “Meer informatie”. Door verder te gaan op de website of door hiernaast op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld. Meer informatie.

Taart decoreren

Zo maak je de mooiste taarten

Een taart versieren of decoreren is ontzettend leuk om te doen. Een eenvoudig biscuit beslag tover je om tot de meest prachtige taarten met de leukste, maar vooral ook lekkere taartdecoratie. Het ziet er misschien op het eerste gezicht wat ingewikkeld uit. Maar als je eenmaal aan de slag gaat, zul je zien dat het eenvoudiger is dan het lijkt. Om je op weg te helpen hebben wij hier onder handige bakfilms en leuke recepten verzameld om je taarten te decoreren met de taartdecoratie producten van Dr. Oetker.

Je kunt taarten op zoveel verschillende manier versieren. Van buiten met marsepein, of juist een suprise inside. Van buiten eenvoudig, maar van binnen prachtig. Heb jij nog leuke taart versier tips? Laat het ons weten. Heb je vragen over het versieren van taarten? Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder!

Kijk ook eens op onze inspiratiepagina voor de lekkerste taartvullingen!

Een suprise inside taart! Van buiten lijkt de regenboogtaart heel eenvoudig….. maar wacht maar tot je een opensnijdt. De taart is gevuld met prachtige gekleurde lagen! Wil jij ook dat 'wauw' effect op tafel zetten? Bekijk de regenboogtaart film en duik de keuken in.

Voor een mooie taart heb je natuurlijk een lekkere basis nodig. Met Dr. Oetker Biscuitmix, basismix voor taart, maak je eenvoudig een mooie, luchtige, basis voor een prachtig versierde taart. In deze instructiefilm legt Frank de basisbereiding uit.

Als de biscuittaart is gebakken, is het tijd om te vullen en maskeren. Dit doe je met botercrème. Tussen de taart en het fondant of marsepein maak je een dun laagje botercrème. Zo blijft de biscuittaart lekker smeuïg. Doe je dit niet, dan droogt de taart uit, dat is natuurlijk zonde.

En dan komt nu het leukste deel. Van de gemaskeerde biscuittaart kun je de meest mooie taarten maken. In deze bakfilm laten we zien hoe je vrij eenvoudig bloemetjes maakt van marsepein of fondant. Vind je dit te simpel? kijk dan verder op voor meer leuke, inspirerende of uitdagende taart decoreer recepten.