Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Wolken Kokos Chocotaart

Een hemels luchtige choco-kokostaart, gevuld met romige slagroom.

12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Wolken Kokos Chocotaart

Bakgerei:

bakpapier
springvorm (24 cm)
mixer met garden
zeef

Voor de chocoladetaart:

1 pak Dr. Oetker Wolken Choco-Kokos
200 ml slagroom
3 eieren

Voor decoratie:

1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
25 g suiker
20 g extra pure chocoladevlokken
250 ml slagroom

preparation

Bereiding

1

Wolken Choco Kokos cake bakken

Verwarm de oven voor. Bereid het beslag Wolken Choco Kokos volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hou een klein beetje kokos-poedersuiker achter de hand om de cake later mee te versieren.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 140 °C

Baktijd: 55 - 60 minuten

2

Draai de afgekoelde Wolken cake om en verwijder het bakpapiertje. Plaats de taart met de bovenkant naar boven op een groot bord.

3

De taartvulling

Klop de slagroom met Vanillesuiker, Klop-fix en de suiker stevig. Snijd de taart door en vul de chocoladetaart met de helft van de opgeklopte slagroom.

4

De taart versieren

Bestrijk de bovenkant van de Choco Kokos taart met de rest van de slagroom en decoreer de taart met chocolade vlokken. Strooi een klein beetje van de overgebleven kokos-poedersuiker over de taart.

Voedingswaarden Voor het recept Wolken Kokos Chocotaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1227 kJ
293 kcal
1336 kJ
319 kcal
Vet 20.74 g 22.55 g
Koolhydraten 22.37 g 24.32 g
Eiwit 4.61 g 5.01 g