Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt.

Door verder te gaan op deze site (te navigeren, scrollen, etc.)  of door deze tekst weg te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Winterse trifle in kleine glaasjes

Een mooie en lekkere trifle. Gemaakt van biscuit, fruit en een romige pudding.

4 stuks

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Winterse trifle in kleine glaasjes

Voor de trifle:

1 pak Dr. Oetker Biscuittaart
5 eieren
50 ml water
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Vanille
500 ml melk
250 g aardbeien (evt. diepvries)
250 g bosbessen (evt. diepvries)
250 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix

Bereiding

Bereiding

1

Bak met biscuitmix een taart en snijd deze in twee dunnere plakken.

2

Steek met een uitsteekvorm ter grootte van je glaasjes rondjes uit de plakken taart (2 of 3 per glaasje, afhankelijk van de hoogte ervan). De overgebleven biscuit kun je invriezen voor een volgende keer als je een lekker toetje wilt maken.

3

Maak volgens de gebruiksaanwijzing de Kloppudding (let op: slechts de helft van de tijd in de koelkast zetten!)

4

Begin met een rondje taart, leg daarop achtereenvolgens blauwe bessen, een schep pudding, frambozen en weer een rondje taart. Herhaal dit als je hoge glaasjes gebruikt.

Voedingswaarden Voor het recept Winterse trifle in kleine glaasjes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 2991kJ
711kcal
610kJ
145kcal
Vet 34g 6.9g
Koolhydraten 76g 15g
Eiwit 19g 3.8g