Om jouw bezoek nog toegankelijker en persoonlijker te maken, gebruiken Dr. Oetker Nederland B.V. en Koopmans B.V. op al hun domeinen cookies. De cookies worden gebruikt voor het analyseren en verbeteren van de websites en sociale media, om er voor te zorgen dat aan jouw relevante informatie of andere interessante content wordt getoond. Wil je meer weten over deze cookies, klik op “Meer informatie”. Door verder te gaan op de website of door hiernaast op toestemming te klikken, geef je aan toestemming te geven voor het gebruik van cookies op onze websites en ondubbelzinnige/uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld. Meer informatie.

Winterse trifle in kleine glaasjes

Een mooie en lekkere trifle. Gemaakt van biscuit, fruit en een romige pudding.

4 stuks

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Winterse trifle in kleine glaasjes

Voor de trifle:

1 pak Dr. Oetker Biscuittaart
5 eieren
50 ml water
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Vanille
500 ml melk
250 g aardbeien (evt. diepvries)
250 g bosbessen (evt. diepvries)
250 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix

Bereiding

Bereiding

1

Bak met biscuitmix een taart en snijd deze in twee dunnere plakken.

2

Steek met een uitsteekvorm ter grootte van je glaasjes rondjes uit de plakken taart (2 of 3 per glaasje, afhankelijk van de hoogte ervan). De overgebleven biscuit kun je invriezen voor een volgende keer als je een lekker toetje wilt maken.

3

Maak volgens de gebruiksaanwijzing de Kloppudding (let op: slechts de helft van de tijd in de koelkast zetten!)

4

Begin met een rondje taart, leg daarop achtereenvolgens blauwe bessen, een schep pudding, frambozen en weer een rondje taart. Herhaal dit als je hoge glaasjes gebruikt.

Voedingswaarden Voor het recept Winterse trifle in kleine glaasjes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 2991kJ
711kcal
610kJ
145kcal
Vet 34g 6.9g
Koolhydraten 76g 15g
Eiwit 19g 3.8g