Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Walnootbrood met tropische vruchten en kokos

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Walnootbrood met tropische vruchten en kokos

Voor het walnootbrood:

1 pak Mix voor Boerenbrood (Koopmans)
75 g geraspte kokos
350 ml water (handwarm)
50 g roomboter of margarine
1 zakje Dr. Oetker Walnoten
100 g tropische vruchtenmix (verkrijgbaar bij een noten-speciaalzaak)

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Volg de algemene bereidingswijze op het pak broodmix en meng het geraspte kokos door het deeg. Kneed op het laatst de walnoten door het deeg. Laat het walnootbrood deeg onder een vochtige theedoek rijzen.

2

Volg 'het maken van een vloerbrood' maar laat het deeg weer onder de vochtig gemaakte theedoek rijzen.Verwarm de oven voor en bak het walnootbrood gaar en bruin.

Elektrische oven: 220 °C

Heteluchtoven 200 °C

Baktijd: 30 Minuten

Voedingswaarden Voor het recept Walnootbrood met tropische vruchten en kokos

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 12351kJ
2950kcal
1156kJ
276kcal
Vet 160.35g 14.99g
Koolhydraten 296.10g 27.67g
Eiwit 76.75g 7.17g