Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Surprise inside: cupcakes met salted caramel

Het lijkt een eenvoudig cupcake. Schijn bedriegt, wacht maar tot je een hapje neemt. Een heerlijke zachte salted caramel vulling! Suprise inside.

12 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Surprise inside: cupcakes met salted caramel

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g margarine (op kamertemperatuur)
2 eieren op kamertemperatuur
100 ml melk

Voor de vulling:

1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Voor de topping:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter (zachte)
125 ml melk (koud)
Dr. Oetker Nougatine

Extra nodig:

mixer met garden
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
spuitzak met stermondje

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze cupcakes:

Bereid het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Cupcakes bakken:

Bak de Cupcakes in ongeveer 24 minuten gaar en laat ze daarna een klein beetje afkoelen op een rooster, zodat je ze vast kunt pakken.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: 24 Min.

3

De salted caramel vulling:

Prik het spuitmondje in het gebakken cakeje en spuit de vulling in de kern. Voor het lekkerste resultaat vul je het cakeje als deze nog handwarm is.

4

Bereid de Mix voor Luchtige Botercrème zoals beschreven staat op de verpakking. Doe de botercrème in een spuitzak en maak een mooie toef op de cupcakes. Strooi tot slot een beetje Nougatine over.

Voedingswaarden Voor het recept Surprise inside: cupcakes met salted caramel

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 2920kJ
701kcal
318kJ
76kcal
Vet 34g 3.7g
Koolhydraten 66g 7.2g
Eiwit 32g 3.5g