Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

School cupcakes

De scholen gaan weer beginnen, weer terug in het ritme. Bak een heerlijke cupcake om de scholieren weer op weg te helpen.

12 cupcakes

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept School cupcakes

Bakgerei:

cupcake-/muffin bakvorm

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel (of Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Chocolade)
100 g margarine
2 eieren op kamertemperatuur
100 ml melk

Voor decoratie:

Dr. Oetker Rolfondant wit
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter
100 ml melk
1 pak Dr. Oetker Kleurstoffen
stift met zwarte eetbare inkt

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Bak de cupcakes volgens de aanwijzingen op het pak en laat ze na het bakken goed afkoelen op een rooster.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: ongeveer 22 minuten

2

Rol witte fondant uit tot een dunne plak en snijd er cirkels uit met een diameter die ietsje groter dan de bovenkant van de cupcake

3

Maak de botercrème zoals beschreven staat op de verpakking en smeer een dun laagje bovenop de cupcakes. Plak daarna de cirkels van witte fondant bovenop de cupcakes.

4

Doe een druppel blauwe kleurstof in een bakje en voeg er een druppel water aan toe. Trek met een heel fijn penseel lijntjes met de blauwe inkt op het fondant.

5

Doe ditzelfde ook met de rode kleurstof en trek een verticale lijn over het fondant.

6

Neem als laatste een zwarte stift met eetbare inkt en schrijf woordjes of sommen op de lijntjes.

7

Je School Cupcakes zijn klaar!

Voedingswaarden Voor het recept School cupcakes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1302 kJ
311 kcal
1608 kJ
384 kcal
Vet 20.33 g 25.10 g
Koolhydraten 23.16 g 28.60 g
Eiwit 3.45 g 4.26 g