Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Roos van botercrème

Maak een roos van botercrème. Bekijk de stap voor stap foto's.

Ongeveer (minimum) 10 - 12 cupcakes

Wat bakervaring gewenst 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Roos van botercrème

Bereiding

Bereiding

1

Cupcake:

Cupcake:

Snijd, als de cupcake een hele grote bolling heeft, de bovenkant rechtaf.

2

Cupcake roos van botercrème spuiten:

Cupcake roos van botercrème spuiten:

Maak botercrème aan en kleur het met enkele druppels kleurstof roze. Als je de kleuring niet egaal laat worden zorgt dat voor mooie schakeringen in de roos. Gebruik een druppelvormige spuitmond, zoals Wilton 125Petal Flower Carded. Maak als eerste een soort van lus voor de roos van botercrème. Houd je spuitmondje daarvoor rechtop met de brede kant onder.

3

Blaadjes van de cupcake roos van botercreme:

Blaadjes van de cupcake roos van botercreme:

Sluit de lus op door er rondom nog drie 'blaadjes' bij te maken.

4

Blaadjes cupcake roos opbouwen

Blaadjes cupcake roos opbouwen

Zorg dat je per blaadje opbouwt en houd de spuitmond nog steeds verticaal.

5

Cupcake roos van botercrème spuittechniek

Cupcake roos van botercrème spuittechniek

Maak steeds een bocht. Dus net als een ruitenwisser, links schuin beginnen, de ronding maken en rechtsonder eindigen.

6

Steeds meer blaadjes voor cupcake roos

Steeds meer blaadjes voor cupcake roos

Door steeds meer blaadjes rondom te maken vormt zich vanzelf de roos van botercrème.

Voedingswaarden Voor het recept Roos van botercrème

Per portie/stuk Per 100 g / ml