Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Prinsessen tompouce

Lekker en ook nog eens eenvoudig te maken, deze tompouce met prinsessenthema.

12 stuks

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Prinsessen tompouce

Voor de prinsessen tompouce:

1 pak theeleutjes (bloemvormige koekjes)
1 zakje Cookie Icing Roze
suikerfiguurtjes met prinsessen thema
125 ml slagroom
250 g Mascarpone
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
50 g aardbeiensaus

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Leg 12 koekjes klaar. Verwarm het Roze Glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje.

2

Schenk op elk koekje een beetje Roze Glazuur en laat het uitvloeien tot een rondje. Leg op elk een prinsessendecoratie naar keuze.

3

Meng de slagroom met de mascarpone, Klop-fix en aardbeiensaus en roer het glad. Klop het met de mixer met garden luchtig en stijf. Schep het in een spuitzak met stervormig mondje.

4

Leg 24 koekjes klaar. Spuit op elk een toefje aardbeienroom. Stapel steeds 2 koekjes met room op elkaar en dek ze af met een geglazuurd koekje.

Voedingswaarden Voor het recept Prinsessen tompouce

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 645kJ
154kcal
1746kJ
417kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 4g 11g
Eiwit 0g 0g