Flag

Paula toetjes taart

10 - 12 taartpunten
Gemiddeld
60
Paula Aldershof maakte deze taart voor haar 25e verjaardag. De taart had het uiterlijk van Paula de Koe en als één van de vullingen heeft zij een Paula toetje vanille met chocoladevlekken gebruikt. Paula: “Ik mag dan al een kwart eeuw zijn, maar ik vind de toetjes nog steeds erg lekker!”
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de vanilletaart
1 pakDr. Oetker Biscuittaart Naturel
4eieren
50 mlmelk
Voor de chocolade taart
1 pakDr. Oetker Biscuittaart Naturel
4eieren
50 mlmelk
20 gcacao
Voor de vulling
1 bekerPaula toetjes naar keuze
250 gchocoladecrème en aardbeiencrème van Duncan Hines premium frosting strawberry)
250 mlslagroom
Voor decoratie
400 gfondant gele, bruine, zwarte, grijze en roze

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuittaart Naturel
Picture - Dr. Oetker Biscuittaart Naturel
1

Bak de taart volgens de algemene bereidingswijze op het pak.

2

Snijd de vanille taart horizontaal doormidden. Doe de roze aardbeiencrème op de onderste vanille laag. Doe de chocolade laag op de roze aardbeiencrème. Druk zachtjes aan. Verdeel het Paula toetje over de chocolade laag.

3

Leg de bovenste vanille laag op het Paula toetje. Klop de slagroom op de hoogste stand tot het aanzetslagroom is. Dit is slagroom dat nog niet volledig opgeklopt is, zodat het makkelijk uit te strijken is. Het heeft ongeveer de dikte van yoghurt. Bedek de hele taart met een laagje van ongeveer 0,5 cm aanzetslagroom.

4

Rol het gele fondant uit tot het groot genoeg is om de hele taart ermee te kunnen bedekken. Bedek de taart met het gele fondant.

5

Snijd uit de zwarte, grijze en roze fondant de bril en de neus van Paula de Koe uit. Hier kun je eventueel een afbeelding als voorbeeld voor nemen. Leg de bril en de neus op het gele fondant. Je kunt dit eventueel vastplakken met een beetje water. Maak de vlekken van Paula de koe van het bruine fondant. Leg deze, verspreid van elkaar, op het gele fondant. Dit kun je ook eventueel vastplakken met een beetje water.