Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Pannenkoeken wraps met chocolade en banaan

Wraps gemaakt van pannenkoeken, heerlijk gevuld met chocoladesaus, nougatine en bananen.

8 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Pannenkoeken wraps met chocolade en banaan

Voor de wraps:

150 g bloem
mespuntje zout
2 eieren
450 ml melk
40 g boter
1 zakje Dr. Oetker Nougatine
1 tube Chocoladesaus
4 bananen (grote) of 8 kleine

Bakgerei:

koekenpan

Bereiding

Bereiding

1

Zo maak je de pannenkoeken wraps:

Zeef de bloem en zout boven een kom en maak er een kuiltje in. Breek de eieren boven het kuiltje en voeg een flinke scheut melk toe. Roer dit vanuit het midden tot een dik pannenkoeken beslag.

2

Voeg al roerende de rest van de melk toe. Smelt de boter in de koekenpan en roer dit door het pannenkoeken beslag. Bak ca. 8 dunne pannenkoeken en leg ze op een plat bord. Leg een pannenkoek tweede bord op en laat ze afkoelen.

3

Leg op elke pannenkoek ca. 2 eetlepels chocoladesaus en strijk dit uit. Bestrooi de pannenkoeken met 2 eetlepels Nougatine. Leg op de pannenkoeken een gepelde (halve) banaan, sla de zijkanten over de banaan en rol de pannenkoeken in de lengte op.

Voedingswaarden Voor het recept Pannenkoeken wraps met chocolade en banaan

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1461kJ
347kcal
781kJ
185kcal
Vet 9g 4.8g
Koolhydraten 57g 31g
Eiwit 7.7g 4.1g