Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Paaspret met Dr. Oetker Kwarktaart

Martine van 2 WMN: “Een lekkere kwarktaart van Dr. Oetker geïnspireerd op Pasen voor een heerlijke Paas High-tea. Snel, makkelijk en lekker.”

12 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Paaspret met Dr. Oetker Kwarktaart

preparation

Bereiding

1

Cake

Wij willen een laagje cake tussen de kwarktaart verwerken, dit staat leuk en geeft een upgrade aan de kwarktaart. We snijden eerst de korsten van de cake af. Daarna snijden we deze in plakjes en leggen de plakken cake in de ronde springvorm. Deze drukken we goed aan met de handen en een spatel zodat het aan elkaar plakt. We snijden de randjes van de cake voorzichtig door en met een spatel keren we deze om op een bord. Dit is het middenstuk van de kwarktaart en zien we later terug.

2

Dr. Oetker Kwarktaart Aardbei

Dan is het tijd om de kwarktaart te maken. Volg hiervoor de makkelijke aanwijzingen op het pak. Een ding doen we anders. Je maakt de kwark zoals op de verpakking van Dr. Oetker wordt aangegeven. Op het moment dat je de kwark moet toevoegen aan de kruimelbodem, voeg je de helft van de kwarkvulling toe. Daarna leg je voorzichtig de cake uit stap 1 op de kwark. Giet daarna de overige kwark weer over de cake heen. Klaar is de kwarktaart, zet hem snel in de koelkast om op te stijven.

Opstijftijd: 150 minuten

3

Dr. Oetker Taartina

Als de kwarktaart minstens drie uur in de koelkast heeft gestaan en stijf is geworden, is het tijd voor de gelei. Deze maken we met behulp van Dr. Oetker Taartina. Tip: gebruik twee zakjes Taartina en 500 ml rode vruchtensap zodat je ruim voldoende hebt en giet in een keer een ruime hoeveelheid van de rode gelei over de kwarktaart. Laat het uit zichzelf naar de randen van de springvorm vloeien, help eventueel een klein beetje met een lepel maar absoluut niet teveel vanwege kans op klonteren. Het zou zonde zijn als je daar de Dr. Oetker Kwarktaart Aardbei daar mee verpest.

4

Decoreren

Het decoreren is natuurlijk helemaal aan jou. Wat ons betreft is dit het allerleukste om te doen. We kochten allemaal leuke Paasdecoraties en versierden de taart met drie schuimpjes in een ei-vorm, aardbeien, bramen en natuurlijk een Paashaas...met kaneelsuiker!

Lees ook de blog van 2WMN: http://2wmn.nl/2015/03/paaspret-met-dr-oetker-kwarktaart/