Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

No Bake Stroopwafeltaart

Een taart met een brosse kruimelbodem met daarop een romige stroopwafelvulling en gedecoreerd met stukjes stroopwafel.

12 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept No Bake Stroopwafeltaart

Voor No Bake Stroopwafeltaart:

1 pak Dr. Oetker No Bake Stroopwafeltaart
60 g boter
350 ml melk
50 ml water (heet)
250 ml slagroom
4 stroopwafels

Extra nodig:

springvorm Ø 24 cm
bakpapier
pan netje
beslagkom
mixer met garden

preparation

Bereiding

1

Taartbodem bereiden

Leg een velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

2

Smelt 60 g boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.

3

Bedek de bodem van de springvorm en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm in de koelkast tijdens het bereiden van de taartvulling.

4

Taartvulling bereiden

Doe de melk, het hete water en de slagroom in een kom en meng met de mixer met garden op de laagste stand ca. 10 seconden door elkaar.

5

Klop de taartmix toe en mix dit op de laagste stand tot een glad mengsel. Klop het daarna in 2 minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa.

6

Schenk het taartmengsel over de bodem. Snijd de stroopwafels in kleine stukjes van 0,5 - 1 cm, verdeel dit over het taartmengsel en druk dit licht aan.

7

Laat de taart ten minste 2,5 uur opstijven in de koelkast.

Opstijftijd: 150 minuten

8

Snijd met behulp van een mes de taart los van de rand. Spoel een mes af met warm water, voordat je een taartpunt snijdt.

Voedingswaarden Voor het recept No Bake Stroopwafeltaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1101 kJ
263 kcal
1089 kJ
260 kcal
Vet 19.45 g 19.25 g
Koolhydraten 19.05 g 18.86 g
Eiwit 3.06 g 3.03 g