Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

No Bake Chocoladetaart

Een heerlijke chocoladetaart met choco kruimelbodem voor bereiding in de koelkast. Een onweerstaanbare verwennerij!

16 taartpunten

Eenvoudig 15 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept No Bake Chocoladetaart

Voor No Bake Chocoladetaart:

1 pak Dr. Oetker No Bake Chocoladetaart
160 g boter
200 g pure chocolade (reep)
250 ml slagroom
100 ml water (koud)

Extra nodig:

springvorm Ø 24 cm
bakpapier
steelpan
beslagkom
mixer met garden

preparation

Bereiding

1

Taartbodem bereiden

Leg een velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

2

Smelt 60 g boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.

3

Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

4

Taartvulling bereiden

Breek de chocolade in blokjes.

5

Smelt 100 g boter in een pannetje en neem het pannetje direct van het vuur als de boter gesmolten is. Roer de blokjes chocolade door de gesmolten boter, totdat de chocolade volledig gesmolten is.

6

Doe de taartmix in een kom en voeg hier het koude water en het chocolade-botermengsel aan toe. Meng het goed door elkaar.

7

Klop het mengsel met een mixer met garden op de hoogste stand 1 minuut door elkaar tot een gladde massa.

8

Voeg de slagroom toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtige massa. Verdeel de chocoladevulling over de bodem.

9

Zet de vorm in de koelkast en laat de taart ten minste 2,5 uur opstijven.

Opstijftijd: 150 minuten

10

Snijd met behulp van een mes de taart los van de rand. Spoel een mes af met warm water, voordat je een taartpunt snijdt.

Voedingswaarden Voor het recept No Bake Chocoladetaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1323 kJ
316 kcal
1809 kJ
432 kcal
Vet 26.45 g 36.24 g
Koolhydraten 16.66 g 22.82 g
Eiwit 2.55 g 3.50 g