Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Mug Cake met aardbeien

Chocolade in combinatie met de fris zoete smaak van aardbeien....lekkerrrrrr! Binnen twee minuten op tafel.

1 stuk

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mug Cake met aardbeien

Voor de mugcake:

1 zakje Dr. Oetker Mug Cake Chocolade
50 ml melk

Voor de topping:

aardbeienjam
5 ml slagroom (kant-en klaar of zelf geklopt)
1 aardbei

Extra nodig:

kopje

preparation

Bereiding

1

Doe het beslag voor mug cake in een leuk kopje. Voeg 50 ml melk toe en roer het door tot een glad beslag.

2

Kies jouw favoriete magnetron instelling

Smaken verschillen en magnetrons ook. Bepaal zelf je instellingen voor een meer of minder smeuïge cake. Kies je voor een smeuïge cake, zet 'm wat korter in de magnetron. Wil je 'm liever wat droger, zet de mug cake ietsjes langer in de magnetron.

3

Laat de mug cake iets afkoelen en doe er een lekkere toef slagroom op.

4

Neem een lepeltje aardbeienjam en verdeel het over de slagroom en mug cake. Snij de aardbei in partjes. Leg het boven op de mugcake.

Voedingswaarden Voor het recept Mug Cake met aardbeien

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 984kJ
235kcal
674kJ
161kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g