Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Mug Cake Kruidcake met Cranberries

Hartverwarmend genieten van deze verrassend goede en snelle combi: kruidcake met cranberries. Voor een herfst- of willekeurig andere dag!

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mug Cake Kruidcake met Cranberries

Voor de Mug cake:

1 zakje Dr. Oetker Mug Cake Kruidcake
50 ml melk
30 g gedroogde cranberry's

Bereiding

Bereiding

1

Doe het beslag voor mugcake in een leuke mok. Voeg 50 ml melk toe en roer met een vork tot een glad Mug Cake beslag. Voeg de cranberries toe en roer nogmaal goed door.

2

Mugcake maken:

Plaats de mok in de magnetron. Bepaal zelf je instellingen voor een meer of minder smeuïge Mug Cake Kruidcake. Kies je voor een smeuïge cake, zet 'm wat korter in de magnetron. Wil je 'm liever wat droger, zet de mug cake ietsjes langer in de magnetron. Richtlijnen: 600W: 70 seconden 700 W: 60 seconden 800 W: 50 seconden.

3

Laat de Mug Cake Kruidcake 2 minuten afkoelen en eet 'm direct uit de mok.

Voedingswaarden Voor het recept Mug Cake Kruidcake met Cranberries

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1125kJ
266kcal
804kJ
190kcal
Vet 3.4g 2.4g
Koolhydraten 52g 37g
Eiwit 6g 4.3g