Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Mini Cupcake Narcissen

Voorjaar, de bloemen staan weer in bloei. Bak en knutsel deze vrolijke mini cupcakes in de vorm van narcissen. Geniet ervan in het Lente zonnetje!

24 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mini Cupcake Narcissen

Bakgerei:

24 Cupcake vormpjes mini
mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm voor mini cupcakes
karton/stevig papier geel
schaar
1 rol plakband

voor de mini cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel of Choco
100 g margarine
2 eieren (m, op kamertemperatuur)
100 ml melk

voor de botercrème:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter (zacht)
125 ml melk (koud)

voor decoratie:

Suikerparels geel

preparation

Bereiding

Mini cupcakes

Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de vormpjes tot 2/3 met beslag en zet ze in het bakblik in een voorverwarmde oven. Bak de mini cupcakes ongeveer 15-20 min en laat ze daarna goed afkoelen.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 170 °C

Baktijd: 15 - 20 minuten

Narcissen

Teken op geel karton de narcissen en knip ze uit. Als de cupcakes goed afgekoeld zijn kun je aan de onderkant van het cupcake vormpje een dubbel plakband plakken en de cupcake hiermee in het midden van de narcis vastplakken.

Botercrème en gele parels

Maak de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje. Plak met een beetje botercrème de gele pareltjes bovenop de cupcake.

Voedingswaarden Voor het recept Mini Cupcake Narcissen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 578 kJ
138 kcal
1444 kJ
345 kcal
Vet 10.08 g 25.20 g
Koolhydraten 9.99 g 24.97 g
Eiwit 1.75 g 4.38 g