Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Mini Cupcake Narcissen

Voorjaar, de bloemen staan weer in bloei. Bak en knutsel deze vrolijke mini cupcakes in de vorm van narcissen. Geniet ervan in het Lente zonnetje!

24 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mini Cupcake Narcissen

Bakgerei:

24 Cupcake vormpjes mini
mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm voor mini cupcakes
karton/stevig papier geel
schaar
1 rol plakband

voor de mini cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel of Choco
100 g margarine
2 eieren (m, op kamertemperatuur)
100 ml melk

voor de botercrème:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter (zacht)
125 ml melk (koud)

voor decoratie:

Suikerparels geel

preparation

Bereiding

Mini cupcakes

Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de vormpjes tot 2/3 met beslag en zet ze in het bakblik in een voorverwarmde oven. Bak de mini cupcakes ongeveer 15-20 min en laat ze daarna goed afkoelen.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 170 °C

Baktijd: 15 - 20 Minuten

Narcissen

Teken op geel karton de narcissen en knip ze uit. Als de cupcakes goed afgekoeld zijn kun je aan de onderkant van het cupcake vormpje een dubbel plakband plakken en de cupcake hiermee in het midden van de narcis vastplakken.

Botercrème en gele parels

Maak de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje. Plak met een beetje botercrème de gele pareltjes bovenop de cupcake.

Voedingswaarden Voor het recept Mini Cupcake Narcissen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 578kJ
138kcal
1444kJ
345kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g