Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Mandarijnen-caramel Swirl

Heerlijk dessert van vanille en karamel pudding met frisse mandarijn.

8 stuks

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mandarijnen-caramel Swirl

Voor de swirl:

1 pak Dr. Oetker Kloppudding Vanille
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Karamel
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
ongeveer 150 ml karamelsaus
1000 ml volle melk
2 blikjes mandarijnen (op lichte siroop)
250 ml slagroom

Rechte limonadeglazen

Mengkom

Maatbeker

Mixer met garden

evt. spuitzak voor slagroom

Bereiding

Bereiding

1

Voor de swirl:

Laat de mandarijnpartjes uitlekken, vang het vocht op. Houd 8 mandarijntje apart en verdeel de rest over 8 hoge rechte limonadeglazen.

2

Bereid de Kloppudding Vanille met 500 ml volle melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid meteen daarna de kloppudding Karamel met overgebleven 500 ml melk. Vul de glazen tegelijk schenkend met mandarijnpudding en karamelpudding. Zet de glazen minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Opstijftijd: 120 Min.

3

Klop de slagroom stijf met 1 zakje Klop-fix en 1 zakje Vanillesuiker. Schep of spuit op elk glas een toef slagroom.

4

Schenk wat karamelsaus over de swirls en garneer met de achtergehouden mandarijntjes.

Voedingswaarden Voor het recept Mandarijnen-caramel Swirl

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1492kJ
354kcal
545kJ
129kcal
Vet 16g 6g
Koolhydraten 45g 17g
Eiwit 5.8g 2.1g