Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Luxe bitterkoekjespudding

Met een MonChou taart pakket, kun je ook een heerlijke luxe bitterkoekjespudding maken.

ongeveer 10 - 12 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Luxe bitterkoekjespudding

:

Mixer met garden
Puddingvorm ca. 1,5 liter

Voor de bitterkoekjespudding:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
500 ml slagroom
250 ml melk (lauwwarm)
ongeveer 250 g bitterkoekjes
1 tl kaneel
olie

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de bitterkoekjespudding

Haal de slagroom en de melk uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Snijd de bitterkoekjes in 6-8 stukjes.

2

Klop de slagroom zonder suiker stijf. Klop in een andere kom de melk met de taartmix en kaneel in 3 minuten op de hoogste stand tot een schuimige massa.

3

Spatel de opgeklopte slagroom en de bitterkoekstukjes door het taartmengsel. Bestrijk de binnenkant van de puddingvorm heel licht met olie. Schenk de vloeibare bitterkoekjespudding in een vorm en laat de bitterkoekjespudding ca. 3 uur opstijven in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Luxe bitterkoekjespudding

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1662 kJ
397 kcal
1298 kJ
310 kcal
Vet 28.81 g 22.51 g
Koolhydraten 29.64 g 23.15 g
Eiwit 5.06 g 3.95 g