Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Luxe bitterkoekjespudding

Met een MonChou taart pakket, kun je ook een heerlijke luxe bitterkoekjespudding maken.

ongeveer 10 - 12 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Luxe bitterkoekjespudding

:

Mixer met garden
Puddingvorm ca. 1,5 liter

Voor de bitterkoekjespudding:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
500 ml slagroom
250 ml melk (lauwwarm)
ongeveer 250 g bitterkoekjes
1 tl kaneel
olie

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de bitterkoekjespudding

Haal de slagroom en de melk uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Snijd de bitterkoekjes in 6-8 stukjes.

2

Klop de slagroom zonder suiker stijf. Klop in een andere kom de melk met de taartmix en kaneel in 3 minuten op de hoogste stand tot een schuimige massa.

3

Spatel de opgeklopte slagroom en de bitterkoekstukjes door het taartmengsel. Bestrijk de binnenkant van de puddingvorm heel licht met olie. Schenk de vloeibare bitterkoekjespudding in een vorm en laat de bitterkoekjespudding ca. 3 uur opstijven in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Luxe bitterkoekjespudding

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1662kJ
397kcal
1298kJ
310kcal
Vet 28.81g 22.51g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g