Flag

Luxe bitterkoekjespudding

ongeveer 10 - 12 stuks
Gemakkelijk
20
Met een MonChou taart pakket, kun je ook een heerlijke luxe bitterkoekjespudding maken.
Logo Image
Baktips
Verwarm de buitenkant van de puddingvorm even met warm water, voordat je de bitterkoekjespudding er uit haalt.
Baktips
Decoreer de bitterkoekjespudding met slagroom of Dr. Oetker Chocoladesaus.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Mixer met gardes
Puddingvorm ca. 1,5 liter

Ingrediënten

Voor de bitterkoekjespudding
1 pakDr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
500 mlslagroom
250 mlmelk (lauwwarm)
ongeveer 250 gbitterkoekjes
1 tlkaneel
olie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
1

Zo maak je de bitterkoekjespudding

Haal de slagroom en de melk uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Snijd de bitterkoekjes in 6-8 stukjes.

2

Klop de slagroom zonder suiker stijf. Klop in een andere kom de melk met de taartmix en kaneel in 3 minuten op de hoogste stand tot een schuimige massa.

3

Spatel de opgeklopte slagroom en de bitterkoekstukjes door het taartmengsel. Bestrijk de binnenkant van de puddingvorm heel licht met olie. Schenk de vloeibare bitterkoekjespudding in een vorm en laat de bitterkoekjespudding ca. 3 uur opstijven in de koelkast.

Baktips

  • Verwarm de buitenkant van de puddingvorm even met warm water, voordat je de bitterkoekjespudding er uit haalt.
  • Decoreer de bitterkoekjespudding met slagroom of Dr. Oetker Chocoladesaus.