Flag

Koffiecrème

1 taart
Gemakkelijk
20
Romige crème met koffiesmaak, lekker als taartvulling of om een cupcake mee te versieren.
Logo Image
Baktips
Bestrooi deze koffiecrème met een laagje geroosterde amandelen.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Benodigdheden
Mixer met gardes

Ingrediënten

Voor de vulling
2 zakjesoploskoffie voor espresso
60 mlwater (kokend)
100 gboter
300 gpoedersuiker (gezeefd)

Gemaakt met:

Bereidingswijze

Los het espressopoeder op in het kokende water en laat het helemaal afkoelen. Klop de boter zacht, voeg de poedersuiker en de koude koffie toe en klop het tot een crème. Klop het mengsel met de mixer in de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtige crème.

Baktips

  • Bestrooi deze koffiecrème met een laagje geroosterde amandelen.