Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Kersenroomvlaai

Met een paar losse ingrediënten tover je deze Kersenroomvlaai op tafel.

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kersenroomvlaai

:

Vruchtentaartvorm 26 cm

Voor de kersenvlaai:

0,5 pakken Mix voor Witbrood (bv. Koopmans)
2 zakjes Dr. Oetker Vanillesuiker
100 ml melk
25 g margarine of margarine

Voor de vulling:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
1 potje kersen op siroop (ontpit) (uitlekgewicht ca. 225 g)
400 ml volle melk

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze vlaai

Maak de melk lauwwarm. Volg de algemene bereidingswijze op het pak broodmix, maar vervang het water door melk en voeg vanillesuiker toe. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 220 °C

Heteluchtoven 200 °C

Baktijd: 10 - 25 minuten

2

Rol het deeg uit tot een zo rond mogelijke lap van ca. Ø 30 cm (of gebruik een vorm). Vorm een opstaand randje. Prik de bodem met een vork op regelmatige afstanden in. Bak de bodem 10 minuten.

3

De vlaai vulling

Laat de kersen uitlekken (vang het vocht op). Bereid de banketbakkersroom volgens de bereidingswijze op het zakje, maar vervang het water door melk.

4

Schep de room direct op de voorgebakken kersenvlaai bodem en verdeel het gelijkmatig. Verdeel de kersen over de roomlaag. Bak de kersenvlaai nog ca. 15 min.

Voedingswaarden Voor het recept Kersenroomvlaai

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 8328 kJ
1989 kcal
662 kJ
158 kcal
Vet 52.25 g 4.16 g
Koolhydraten 329.09 g 26.20 g
Eiwit 52.05 g 4.14 g