Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Kersenroom

Vul een taart met deze heerlijk Kersenroom op basis van MonChou. Ook geschikt voor het maken van een mooie cupcake toef.

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kersenroom

:

Mixer met garden

Voor de vulling:

300 g poedersuiker
100 g boter (zacht)
50 ml siroop van amarenenkersen
200 g roomkaas (bv. MonChou)

preparation

Bereiding

Bereidingswijze

Zeef de poedersuiker. Klop de boter, siroop en roomkaas met de mixer op de middelste stand in 3-4 minuten luchtig. Voeg in 4-5 keer de poedersuiker toe en mix ondertussen met de mixer op de laagste stand. Klop het daarna met de mixer op de hoogste stand tot een luchtige room.

Voedingswaarden Voor het recept Kersenroom

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 11551kJ
2759kcal
1775kJ
424kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 340g 52g
Eiwit 0g 0g