Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Hup Holland Hup Hapjes

De spanning stijgt, hoe gaat Nederland het doen tijdens de wedstrijd...Maak deze heerlijke hapjes met onze Dr. Oetker Ristorante pizza!

4 - 6 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Hup Holland Hup Hapjes

:

1 Dr. Oetker Ristorante Formaggi & Pompodori
2 tomaten (roma)
zout en peper
50 g Rauwe ham ongeveer 5 plakjes
1 zakje rucola

Ingredienten:

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor en bak de pizza volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem de pizza uit de oven en snijd 16 kleine puntjes.

2

Snijd de tomaten in dunne plakjes en dep ze droog. Strooi er wat zout en peper naar smaak over. Rol de plakjes rauwe ham op. Snijd de plakjes kaas in puntjes ter grootte van de pizza puntjes.

3

Stapel steeds 3 puntjes pizza op elkaar en doe er 2-3 plakjes tomaat met een rolletje ham en 3 puntjes oude kaas met een plukje rucola tussen.

4

Versier de satéstokjes met de Hollandse vlaggetjes van de cocktailprikkertjes. Prik de pizza puntjes vast met een satéstokje.